• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.07.2021

14:14

DE BRUJNE NAKON ELIMINACIJE: Izgubili smo od VRHUNSKE ekipe!

Tanjug/AP

Fudbal

DE BRUJNE NAKON ELIMINACIJE: Izgubili smo od VRHUNSKE ekipe!

Podeli vest

Jedan od najboljih fudbalera Evrope, Kevin de Brujne razočaran je zbog eliminacije Belgije sa Evropskog prvenstva

Belgijski kreator igre je doživeo povredu članka, ali je odigrao svih devedeset minuta u porazu svoje reprezentacije od Italije.

- Ovo je bilo četiri ili pet vrlo čudnih nedelja za mene. Ipak, želeo bih da se zahvalim medicinskom timu, pravo je čudo da sam igrao, jer sam imao problem sa člankom. Naprsnuće u predelu ligamenata. Ipak, osećao sam odgovornost da igram. Loše je što nisam mogao bolje od ovoga - kaže De Brujne.

Foto: Tanjug/AP

 

Za selekciju Italije je imao samo reči hvale.

- Pokušali smo sve da dobijemo ovaj meč. Postigli su fantastičan gol, ali smo mi pre toga pogrešili. Imali su veći posed lopte. Nije nam išla igra pasova, šteta je. Uvek je razočaranje kada vas eliminišu.

Belgijanci su meč odigrali bez Edena Azara koji je od ranije vukao povredu.

- Bio je to težak momenat za sve nas, imali smo mnogo povreda. Borili smo se do kraja. Italija je bila bolja u prvom poluvremenu, ali smo mi u drugom imali više prilika. Moglo je biti 2:2, ali nažalost nismo uspeli. Izgubili smo od vrhunske ekipe. Pokušaćemo da osvojimo Svetski kup, ali želim prvo da mislim o tome kako da se oporavim. Imao sam previše problema sa povredama poslednjih godina, ali sam se uvek trudio da dam sve za ovaj tim - zaključio je De Brujne.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija