• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.07.2021

11:48

VIDI OVE RUŽNE FACE! SKANDALOZNI SNIMAK POKRENUO NOVU LAVINU U FRANCUSKOJ! Dembele i Grizman ISMEVALI osoblje hotela! /VIDEO/

Tanjug/AP Photo

Fudbal

VIDI OVE RUŽNE FACE! SKANDALOZNI SNIMAK POKRENUO NOVU LAVINU U FRANCUSKOJ! Dembele i Grizman ISMEVALI osoblje hotela! /VIDEO/

Podeli vest

Francuska javnost je ogorčena zbog izdanja njihovih reprezentativaca na Euru, a sada su na tapetu fudbaleri Barselone Grizman i Dembele

Snimak koji je isplivao u javnost definitivno nije snimnjen za vreme trajanja prvenstva Evrope, ali je svakako zgranuo one koji su ga videli!

Grizman i Dembele su  vređali osoblje hotela dok im pomažu oko sređivanja TV-a i konzole za igranje igrica! Uvrede ljudi koji su očigledno iz Azije su bile i na rasnoj osnovi.

 

 

 

Barselona je pre dve godine imala turneju upravo u Aziji, a na snimku Dembele vređa osoblje hotela dok njemu i Grizmanu omažu oko sređivanja TV-a da bi mogli da igraju PES.

- Sve ove ružne face kako bi igrao malo PES, jel te sramota? - upitao je Dembele svog klupskog i reprezentativnog saigrača, koji se smejao!

Onda ih je zumirao, a na kraju i vređao zbog jezika!

 Oh j...e, kakav je ovo jezik, zar se vi ne razvijate kao država? - ponovo je upitao Dembele

Mnogi su zgroženi ponašanjem tandema iz Barselone i francuske selekcije, a ostaj da se vidi šta će oni reći na sve ovo i hoće li možda biti sankcionisani! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija