• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.07.2021

14:26

OTERALI SU ME IZ ZVEZDE, PA IZ PARTIZANA! Nemanja Matić podigao prašinu: Terali nas da trčimo 10 dana!

Fudbal

OTERALI SU ME IZ ZVEZDE, PA IZ PARTIZANA! Nemanja Matić podigao prašinu: Terali nas da trčimo 10 dana!

Podeli vest

Nemanja Matić, as Mančester junajteda i bivpi reprezentativac Srbije, objasnio je kako je napustio Crvenu zvezdu i Partizan

Stameni vezista je preko Slovačke probijao svoj put do velike scene i Čelsija, a iako je u jednom trenutku bio prepoznat kao veliki talenat nije se nametnuo u najvećim srpskim klubovima. 

- Sa 10 godina sam prešao u Obrenovac 1905 kod čuvenog trenera Arsovića. Sa tim klubom smo bili prvaci tadašnje Jugoslavije. Zvali su me zatim Crvena zvezda i Partizan. Prešao sam u Zvezdu, proveo tamo četiri i po godine, posle toga su me oterali. Prešao sam u Partizan. Godinu i po dana, gde sam isto oteran - otkrio je Matić u intervjuu za "Sport klub".

Foto: Starsportphoto

 

Dugogodišnji reprezentativac se prisetio i načina rada sa mladim igračima u Srbiji u to vreme.

- U to vreme se radilo dosta neprofesionalno. Kao decu su nas terali da trčimo po 10 dana na pripremama, ja nisam mogao. Ja sam bio dobar sa loptom - ispričao je Matić.

Foto: reuters

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija