• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.07.2021

14:50

ENGLEZI PRED KAZNOM! UEFA pokrenula postupak posle meča sa Dancima!

reuters

Fudbal

ENGLEZI PRED KAZNOM! UEFA pokrenula postupak posle meča sa Dancima!

Podeli vest

Čelnici Evropske kuće fudbala (UEFA) pokrenuli su postupak protiv Fudbalskog saveza Engleske zbog ispada na meču protiv danske u polufinalu Evropskog prvenstva (2:1)

Englezi si se plasirali u finale gde ih čeka Italija nakon penala u produžecima koji je podigao mnogo prašine.

UEFA Engleze tereti na osnovu tri tačke: zviždanje himni rivala, uporebi lasera i zbog bakljade i vatrometa!

Foto: reuters

 

Engleski navijači su se ružno poneli prema rivalu tokom intoniranja himni, da bi prilikom izvođenja penala neko sa tribina laserom pokušao da omete Kaspera Šmajhela. Ovaj je, ipak, odbranio penal, ali je Hari Kejn iz odbitka ugurao loptu u mrežu.

Pored toga, korišćenje vatrometa i baklji nije dozvoljeno i UEFA će definitivno kazniti Engleze. Međutim, pitanje je samo kakva će konačna kazna biti. Sudeći prema nekim najavama iz Britanije, verovatno novčana.. 

Engleska će u finalu EP igrati protiv Italije 11. jula na Vembliju, i to pred krcatim tribinama. 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija