• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.07.2021

20:56

SA ČIZME VEĆ VRŠE PRITISAK! Italijo, OPREZ, Engleksa je u finalu zbog POLITIČKOG VETRA!

reuters

Fudbal

SA ČIZME VEĆ VRŠE PRITISAK! Italijo, OPREZ, Engleksa je u finalu zbog POLITIČKOG VETRA!

Podeli vest

Italija je već krenula psihološki rat sa Englezima

Juče je Engleska prošla Dansku, a gol je postignut iz, kako bi mnogi rekli sumnjivog penala.

Italijanski list ,, Gazeta delo Sport'' je objavio tekst koji govori kako UEFA i Aleksandar Čeferin žele da se oduže Engleskoj i premijeru Borisu Džonsonu.

Džonson je bio protivnik Superlige, koja je prvobitno trebala da broji 12 ekipa.

- Italijo, oprez: Engleska u finalu nakon političkog vetra - stoji u naslovu na "Gazeti".

Foto: reuters

 

- Vrlo velikodušno dosuđen jedanaesterac koji je Sautgejtovoj ekipi omogućio da eliminiše Dansku potvrđuje sumnje o vraćanju usluge Borisu Džonsonu, koji se smatra spasiocem evropskog fudbalanakon napada na Superligu - pojašnjeno je.

Oni su naveli i tadašnju izjavu Borisa Džonsona.

- Uradićemo sve što možemo kako bismo osigurali da se predlog ne realizuje. Mislim da to nije dobra vest za navijače, kao ni za fudbalu ovoj zemlji - rekao je Džonson u maju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija