• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.07.2021

13:51

RASPAD SISTEMA U ENGLESKOJ POSLE PORAZA! Legenda napala Griliša, a on ne ćuti!

Tanjug/AP

Fudbal

RASPAD SISTEMA U ENGLESKOJ POSLE PORAZA! Legenda napala Griliša, a on ne ćuti!

Podeli vest

Italija je u finalu Evropskog prvenstva slavila protiv Engleske nakon boljeg izvođenja penala (3:2)

Posle poraza nastavio je haos u ekipi "Gordog albiona". Selektor Garet Sautgejt morao da odbrani mlade fudbalere koje je odabrao kao izvođače jedanaesteraca. 

Uveo je mladog Rašforda i Sanča, koji su nezagrejani promašili udarce sa bele tačke, odlučujući penal Bukaja Sake odbranio Đanluiđi Donaruma. U Engleskoj pljupte kritike sa svih strana.

Foto: Tanjug/AP

 

- Rahim Sterling i Džek Griliš ne mogu da stoje mirno i puste da mali Bukajo Saka šutira penal pre njih. To jednostavno ne može da se desi... - besan je bio posle meča Roj Kin.

- Ne možete da dopustite da stidljivi 19-godišnjak šutira pre vas. Imaju više iskustva, Sterling je osvajao dosta trofeja i trebalo je da se guraju ispred njega.

Džek Griliš je potom rekao da je želeo da šutira, ali da mu selektor nije dozvolio.

Foto: Tanjug/AP

 

- Rekao sam da želim da šutiram penal! Selektor je tokom šampionata donosio dobre odluke, a to je radio i sinoć. Ne mogu da dozvolim da ljudi pričaju da nisma želeo da šutiram, rekao sam da hoću napisao je Griliš na TViteru.

Takođe, večina igrča Engleske je na udaru navijača jer su posle dodele medalja poskidala sa vrata srebrne medalje. 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Srpsko geološko društvo: Geologija i rudarstvo su ključ ekonomskog razvoja svuda u svetu!
Politika

Srpsko geološko društvo: Geologija i rudarstvo su ključ ekonomskog razvoja svuda u svetu!

Projekti geoloških istraživanja i eksploatacije pre svega čvrstih mineralnih sirovina u Republici Srbiji izazivaju poslednjih godina značajnu polemiku u našoj javnosti. Polemika sama po sebi nije nepoželjna, premda ona često nije ni na minimalnom nivou stručne i argumentovane rasprave. Nije problematično to što neki građani Srbije ne žele da imaju rudnike u svojim sredinama, pa stoga ne žele ni da se kod njih vrše geološka istraživanja i ekspolatacija i voleli bi da ista zabranjuju, saopštilo je Srpsko geološko društvo.

05.08.2024

22:12

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija