• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2021

11:40

DALEKO JE SRBIJA OD HRVATA! Surovi Nemanja Matić! Imaju vrhunske igrače, kod nas se bore za opstanak, ispadaju iz lige...

Fudbal

DALEKO JE SRBIJA OD HRVATA! Surovi Nemanja Matić! Imaju vrhunske igrače, kod nas se bore za opstanak, ispadaju iz lige...

Podeli vest

Nemanja Matić, as Mančester junajteda i bivpi reprezentativac Srbije, ne voli da ulepšava stvarnost, pa tako kaže da su "orlovi" daleko od Hrvata

Srbija je propustila još jedno veliko takmičenje, Hrvatska je učestvovala na Evropskom prvenstvu, doduše nisu blistali, ali su redovni učesnici velikih nadmetanja. 

Matić se osvrnuo na reprezentaciju Hrvatske koja je igrala na Svetskom prvenstvu 2018. godine i stigla do finala gde su je savladali Francuzi. Ističe da je svih 11 startera "vatrenih" igralo u vrhunskim klubovima, a da toga nema u reprezentaciji Srbije.

Foto: Starsportphoto

Dušan Tadić i Nemanja Matić

- Imaju vrhunske igrače. Mi smo daleko iza Hrvata i moramo da budemo realni. Možda u nekim drugim sportovima smo bolji, ali pogledajte njihove fudbalere sa Svetskog prvenstva. Luka Modrić u Realu, Rakitić u Barseloni, Kovačić u Realu, Mandžukić u Juventusu, Lovren u Liverpulu, Vrsaljko u Atletiku, Perišić u Interu, Subašić u Monaku... Cela ekipa igra u najboljim evropskim klubovima - kazao je za "SportLight" Nemanja Matić  uporedio to sa reprezentacijom Srbije:

Foto: fss.rs

 

- Spomenuli smo Mitra u Fulamu, uz dužno poštovanje, ali njihov špic je igrao u Juventusu. Igrao - i bio jedan od najboljih igrača. Modrić i Rakitić su među najboljima na svetu. Igraju celu godinu na vrhunskom nivou i to što igraju dobro za reprezentaciju kada se skupe to je normalno. Kad pitate Modrića da li mu je čudno što je bio drugi, ali nije. Za nas bi bilo čudno!

Matić se nada da će i naši reprezentativci uskoro igrati za najbolje klubove.

- Imali smo tek nekoliko igrača u poslednjih sedam-osam godina u vrhunskim klubovima, drugi se bore za opstanak, ispadaju iz lige, naši mlađi moraju da se pozabave formom i da potpisuju za velike klubove, da igraju i iskoriste talenat, jer nas je sve manje.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
cane

pre 2 godine

E Maticu sve ti dobro rece ali jedino i ono najvaznije nisi rekao da Luka Modric i ostali redovno se odazovu i srcem igraju za svoju zemlju dok vas zanima samo ko ce biti glavni i oko kog klana ce se sve vrtiti. Da klana jer ste vi to bili podeljeni. Zato vam je sad kriv FSS jer vi fudbaleri ste sve od sebe dali, srce na terenu ostavljali vase misljenje a drugi su krivi za neuspeh. Trebate biti srcani kao hrvati jer oni nisu bolji fudbaleri samo su bolji ljudi od vas. Primer vam je Mitrovic vi ste svi visoko a on kao neigra za klub ali zato u reprezentaciji daje sebe i nikad nisam procitao da pljuju po svojim drugarima ili treneru.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija