• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2021

22:00

PUKLA PETARDA! Linkoln sa Gibraltara se plasirao u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona!

Fudbal

PUKLA PETARDA! Linkoln sa Gibraltara se plasirao u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona!

Podeli vest

Linkoln sa Gibraltara se plasirao u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona,

Linkoln je u revanš meču deklasirao luksemburški Fola Eš (5:0) i ukupnim rezultatom 7:2 obezbedio učešće u narednoj rundi.

Remi iz prvog meča (2:2) davao je ozbiljne šanse Linkolnu, ali su gosti i dalje bili blagi favoriti. U 19. minutu je De Bar iskoristio odličan prekid domaćina, potom je Ronan je pobegao gostujućoj odbrani i iznudio najstrožu kaznu. Siguran realizator bio je Voker.

 

Nastavio je u istom stilu Linkoln.Nisu stali čak ni posle gola Ronana za velikih 3:0 i izvesnu eliminaciju Fole. Još kada je isključen jedan od gostujućih igrača, bilo je jasno da se Foli sprema katastrofa. Linkoln će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona najverovatnije igrati protiv Kluža.

Malme je imao prednost iz prvog meča od 1:0 pred gostovanjue Rigi. U Letoniji su poveli u 33. minutu kada je hrvatski napadač Antonio Čolak rutinski realizovao pas Kristijansena. 

Međutim, domaći su izjednačili u idealnom trenutku, preko Ivana Paurevića u 57. minutu. Imali su više od igre do kraja meča Letonci, ali nisu uspeli da uhvate produžetke. Bivši igrač Čukaričkog Veljko Birmančević je meč proveo na klupi Malmea. Šampion Švedske će u narednom kolu igrati protiv Helsinkija.

LIGA ŠAMPIONA, KVALIFIKACIJE

1. kolo, revanš mečevi

Utorak

Hibernijans - Flora 0:3 (0:2) /prvi meč: 0:2/
Zenjov 26, Sapinen 33, Reinkort 87

Linkoln - Fola 5:0 (2:0) /prvi meč: 2:2/
De Bar 19 i 73, Voker 39 pen i 68, Ronan 58

Riga - Malme 1:1 (0:1) /prvi meč: 0:1/
Paurević 57 - Čolak 27

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!
Politika

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da se gađanje kamenicama Osnovne Škole "21. novembar" u Gojbulji, u opštini Vučitrn, kojom prilikom je slomljeno staklo na ulaznim vratima i jedna kamera, ne može se shvatiti drugačije, nego kao otvorena pretnja Srbima na Kosovu i Metohiji, kao i da su slični napadi koji su gotovo svakodnevni, posledica antisrpske politike Aljbina Kurtija.

21.05.2024

12:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija