• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.07.2021

14:32

ČUVENI GOLMAN OTKRIO! MANĆINI je sledio savete VUJADINA BOŠKOVA i POBEDIO!

Reuters

Fudbal

ČUVENI GOLMAN OTKRIO! MANĆINI je sledio savete VUJADINA BOŠKOVA i POBEDIO!

Podeli vest

Selektor Italije Roberto Manćini zaplakao je na terenu par trenutaka pošto je reprezentacija Italije osvojila prvenstvo Evrope

Fudbaleri Italije pobedili su Englesku na londonskom Vembliju i postali evropski šampioni, a Roberto Manćini je postao heroj nacije!

- Bilo je nemoguće ne pomišljati na poraz u trenutku dok smo gubili, bez obzira što smo dominirali sve vreme. Međutim, momci su bili izvanredni i nemam prave reči da ih opišem. Čudesan tim i neverovatni ljudi. Bilo je mnogo teško ostati smiren posle rano primljenog gola, ali mi smo sve vreme bili daleko kvalitetniji tim na terenu - rekao je Manćini.

Foto: Reuters

 

Đanluka Paljuka, bivši italijanski golman, rekao je da je Mančini sledio savete Vujadina Boškova i pobedio.

- Od Boškova je naučio da mora da ima jaku grupu igrača i da mora da zna kako da se nosi sa njima, da je to najveće oružje. Manćini je nacionalnom timu nametnuo brzinu u razmišljanju. Video sam neke treninge, svi su bili ujedinjeni, iskreni, sve je bilo sjajno!

Foto: Reuters

 

On nas je držao zajedno, bio je apsolutno broj jedan kada je taj tim u pitanju. Vodio nas je na svoj način, neverovatno su ga poštovali i najiskusniji igrači, a mlađe je prvo okrivljavao za greške, ali je posle i njih štitio. Uvek je bio miran i znao je kako da iskontroliše situaciju - otkrio je Paljuka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Višnja iz Gračaca je popadija i blogerka! Evo kako izgleda priprema za najradosniji praznik Vaskrs u porodičnoj kući Kostića!
Društvo

Višnja iz Gračaca je popadija i blogerka! Evo kako izgleda priprema za najradosniji praznik Vaskrs u porodičnoj kući Kostića!

Višnja Kostić iz Gračaca kod Vrnjačke Banje je majka četvoro dece, profesorka srpske književnosti i jezika i popadija! Uloga popadije u jednoj parohiji nije mala. Osim što što vodi računa da porodica sa četvoro dece živi u skladu sa tradicijom i pravoslavnim običajima, svom suprugu svešteniku Milanu Kostiću, pomaže u crkvenim poslovima i humanitarnom radu, a u tom cilju koristi društvene mreže...

03.05.2024

14:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija