• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.07.2021

19:47

KUMAN ZOVE BOAĆIJA! Holanđanin OJAČAVA napad nakon slabe sezone!

Fudbal

KUMAN ZOVE BOAĆIJA! Holanđanin OJAČAVA napad nakon slabe sezone!

Podeli vest

Bivši fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći još uvek ne uspeva da oporavi karijeru

Nakon što mu je ugovor sa crveno-belima istekao, Boaći se otisnuo put Poljske, ali se u Gornjiku nije snašao. Ipak, cenjen je napadač iz Gane širom Evrope, te je uprkos slaboj sezoni ponude stižu njegovim agentima. 

Foto: Starsportphoto

Želeli su ga Apolon, Trabzon i Gectepe, a danas je u trku za njegov potpis ušao i Beitar iz Jerusalima koji je po pisanju izraelskih medija sve više zainteresovan za Boaćija. 

Beitar je prethodnu sezonu završio na desetom mestu u konkurenciji 14 klubova, ali su ove sezone rešeni da poprave utisak. Od pre mesec dana trener je Ervin Kuma, brat Ronalda Kumana trenera Barselone, a u klubu je i bivši as Partizana Marko Janković. 

Foto: starsport

Izraelski klub je prošle sezone bio hit zbog toga što su odbili da igraju prijateljski meč sa Barselonom. Katalonci su tražili da se utakmica zbog bezbednosti igra van Jerusalima, ali je predsednik Beitara Moše Hogeg rekao da ne želi da izda svoj grad. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija