• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.07.2021

20:28

ANTIĆEV ODLAZAK JE NENADOKNADIV GUBITAK! Bjekovića savladale EMOCIJE na sahrani!

Starsportphoto

Fudbal

ANTIĆEV ODLAZAK JE NENADOKNADIV GUBITAK! Bjekovića savladale EMOCIJE na sahrani!

Podeli vest

Srbija se danas oprostila od Radomira Anatića koji je sahranjen u Užicu

Na komemoraciji posvećenoj jednom od najvećih fudbalskih radnika Srbije prisustvovali su brojni ljudi, a među njima i vršilac dužnosti predsednika Fudbalskog saveza Srbije Nenad Bjeković. 

- Kada su mi javili tužne vesti, mene i Antića mnogo toga veže, rekao sam da sam izgubio velikog prijatelja. Fudbal je izgubio mnogo njegovim odlaskom, imali smo velikog ambasadora, nenadoknadiv gubitak, ali šta je tu je. Antić je ostavio mnogo toga iza sebe što bi mi trebali da primenimo. Rođen je sa harizmom i zato je bio to što jeste - rekao je Nenad Bjeković. 

Radomir Antić preminuo je 6. aprila 2020. godine u Madridu posle kraće bolesti u 72. godini života. Tu je kremiran, ali zbog epidemiološke situacije njegova urna nije mogla da se dopremi ranije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija