• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2021

09:38

JOVIĆ OPET NA METI ŠPANSKIH MEDIJA! Ne odgovara mu Anćeloti! Pozajmica ili rastanak?

Fudbal

JOVIĆ OPET NA METI ŠPANSKIH MEDIJA! Ne odgovara mu Anćeloti! Pozajmica ili rastanak?

Podeli vest

Luka Jović se vratio u Real Madrid nakon šest meseci, koliko je igrao na pozajmici u Ajntrahtu, pa je opet na meti španskih med

Srpski napadač je član madridskog Reala od 2018, drugi deo prošle  sezone proveo je u Ajntrahtu, pa se vratio u Madrid.  

"Mundo Deportivo" nije siguran da Luka Jović može da se vrati u golgetersku formu, koja je naterala Real da plazi za njega 60 miliona evra. Navode da ni pripreme za novu sezonu nisu počele baš najbolje, pošto je Jović ponovo van tima zbog povrede mišića. Pored njega, sa ekipom već neko vreme ne trenira ni Ferlan Mendi.

Foto: printscreen

 

Razlog su navodno jaki treninzi pod palicom Italijana Antonija Pintusa, kojeg je u klub doveo Karlo Anćeloti.

Plan stručnog štaba je da se ne ponovi prošla sezona, kada je veliki broj igrača van terena bio zbog povreda,  te da ekipa bude fizički spremna u svakom momentu.

"Mundo Deportivo" zaključuje da ovakav ekosistem ne odgovara Joviću, za kog Real traži rešenje – pozajmica ili konačni rastanak.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija