• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2021

12:30

REAL TERA JOVIĆA, ON NE ŽELI DA IDE! Na smanjenje plate neće pristati! Moglo bi da ga košta bahato ponašanje sa verenicom Sofijom!

Fudbal

REAL TERA JOVIĆA, ON NE ŽELI DA IDE! Na smanjenje plate neće pristati! Moglo bi da ga košta bahato ponašanje sa verenicom Sofijom!

Podeli vest

Čelnici madridskog kluba žele da prodaju Luku Jovića, a i njegovi menadžeri mu savetuju da ide nekud gde bi redovno igrao, ali mladi napadač ne želi da se odrekne zarade od pet miliona evra godišnje

Luka Jović ponovo nema mira! Srpski napadač nije u planovima ni kod novog trenera Real Madrida Karla Anćelotija, pa "kraljevski klub" pokušava da ga proda, ali problem je u tome što naš reprezentativac ne želi da se odrekne ogromne plate!

Menadžeri mladog golgetera takođe smatraju da bi najbolje bilo da on ode u ekipu gde će pre svega imati zagarantovanu ozbiljnu minutažu, jake utakmice i priliku da se vrati u nekadašnju formu. Međutim, Jović nije spreman da ide negde gde bi zarađivao manje od pet miliona evra neto, koliko dobija u Realu.
Loš imidž

Jović se diskreditovao postupcima van terena i bahatim ponašanjem sa verenicom Sofijom Milošević
Izvor Informera


Slabe partije

Taj novac niko mu neće dati, pogotovo ne posle prethodne dve sezone u kojima je u 50 utakmica za Real i Ajntraht postigao svega šest golova. Prema rečima našeg izvora bliskog Joviću, mladi fudbaler dodatno je pogoršao svoj položaj neodgovornim ponašanjem van terena.

Foto: reuters

Luka Jović



- Agenti su svesni koliko je komplikovana situacija na tržištu, jer se finansijske posledice korone i te kako osećaju. Klubovi nisu u poziciji da se razbacuju novcem niti da plaćaju velike svote za igrače koji im ne garantuje dobre rezultate. Jović se u prethodne dve godine diskreditovao postupcima van terena i bahatim ponašanjem sa svojom verenicom Sofijom Milošević, ali i slabim partijama u Realu i kasnije na pozajmici u Ajntrahtu. Istina je da su ga mučile i povrede u Nemačkoj, ali ono na šta prvo klubovi pokažu kad pregovaraju jeste kolona s golovima. Ona je maltene ostala prazna prošle sezone - kaže naš izvor blizak Joviću.

Jovićev menadžer Fali Ramadani ponudio je svog štićenika Interu na jednogodišnju pozajmicu, tvrde italijanski mediji. Čak i ako Inter načelno pristane, veliko je pitanje hoće li i sam igrač na kraju preći u Milano.

JOVIĆ OD DOLASKA U REAL


Sezona 2019/20.
Utakmice 27
Minuti 806
Golovi 2
Asistencije 2
Sezona 2020/21.
Real Madrid
Utakmice 5
Minuti 208
Golovi 0
Asistencije 0
Ajntraht (pozajmica)
Utakmice 18
Minuti 887
Golovi 4
Asistencije 2

- Jović bi naredne sezone trebalo od Reala da dobije 4,75 miliona evra, a onda po 250.000 evra više u svakoj sledećoj godini ugovora. On neće lako da se odrekne tog novca. Pristaće na pozajmicu samo ako neki klub i Real pronađu model po kojem će mu do kraja sezone svakako biti uplaćena predviđena zarada. Na smanjenje plate neće pristati. To ga objektivno koči u pronalaženju novog kluba, bilo da je reč o transferu ili pozajmici - dodaje naš izvor.

Jović opet povređen

Luka je imao peh da se povredi samo nekoliko dana pošto su fudbaleri Reala počeli pripreme za novu sezonu. Povredio je prednju ložu i moraće još nekoliko dana da radi odvojeno od ekipe po posebnom režimu.

Razlog povrede su, navodno, teški treninzi pod vođstvom Italijana Antonija Pintusa, kojeg je u klub doveo Karlo Anćeloti. Plan stručnog štaba je da se ne ponovi prošla sezona, kada je veliki broj igrača bio van terena zbog povreda. Budući da je inače njegova pozicija trenutno vrlo slaba, jasno je da će svaki dan odvojenosti od prvog tima dodatno škoditi Joviću.

Spašavaju ga Bobić ili Kovač

Jovićevu karijeru ponovo bi mogla da spasu dobro poznata lica, Fredi Bobić ili Niko Kovač. Bobić je bio sportski direktor Ajntrahta, a Kovač trener u najboljoj Lukinoj sezoni u karijeri kad je dao 27 golova uz sedam asistencija. Bobić je od juna sportski direktor Herte, a list "Berliner kurir" tvrdi da Fredi traži način da Jovića dovede u Berlin. S druge strane, Kovač bi takođe želeo da ga vidi u Monaku. Problem i za jednog i za drugog su Jovićeva visoka primanja.
 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15