• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.08.2021

14:20

ZVEZDA NAPRAVILA HAOS U ZAGREBU! Navijači Dinama besni! DA LI STE NORMALNI?

reuters

Fudbal

ZVEZDA NAPRAVILA HAOS U ZAGREBU! Navijači Dinama besni! DA LI STE NORMALNI?

Podeli vest

Crvena zvezda i Dinamo Zagreb mogli bi da se sastanu posle 30 godina i to u plej-ofu Lige šampiona

Ali, pre toga Crvena zvezda mora da prođe Šerif iz Moldavije, a Dinamo će morati da bude bolji od Legije iz Varšave. 

Oba kluba su domaćini u prvim mečevima svojih dvomeča, a Dinamo je pred meč sa Legijom u Zagrebu obavestio  navijače kako najlakše do karte za eventualni duel sa Crvenom zvezdom na Maksimiru 24. ili 25. avgusta. 

Ko kupi ulaznicu za meč sa Legijom imaće pravo preče kupovine za mogući duel sa Crvenom zvezdom.

Međutim, nisu svi srećni zbog toga, prenosi Index.hr. Vlasnici godišnjih ulaznica  smatraju da oni moraju imati pravo prvokupa.

Foto: reuters

 

 

Sada bi, ako ne dođu do ulaznice za Legiju, mogli propustiti eventualni povijesni okršaj sa Zvezdom.

Kako vas nije sramota? Zaista? Imate skoro 10.000 vlasnika godišnjih ulaznica iz prošle sezone i pretprošle sezone koji nisu zbog kovida mogli da idu na utakmice niti su dobili ikakvu satisfakciju od kluba. Niti smo je tražili, jer nije klub kriv. Imate ne znam koliko hiljada ljudi koji su članovi kluba, plaćaju članarinu svake godine - godinama. I pored toga, vi odlučite da za potencijalno najveću utakmicu sezone ne date prednost kupovine ulaznica onim najvernijim navijačima, ne date prednost čak ni članovima kluba, nego date ljudima koji su došli na jednu jedinu utakmicu pre toga? I to, usred sezone godišnjih odmora, objavite danas u 12:00 sati za ulaznice koje se mogu kupiti samo uživo na kiosku kod stadiona, samo danas i sutra? Pa da li ste li vi normalni? Evo, ne verujem. Na stadionu na kojem veroatno još uvek stoji sedište s mojim imenom kao vlasnika godišnje ulaznice, da verojatno neću moći da kupim kartu - napisao je jedan navijač Dinama.

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sladjan

pre 2 godine

Koji te serif,dinamo se čeka 30godina,i ništa neće biti isto posle te utakmice!!!!!cela karijera igrača je u pitanju,nikoga neće biti briga ko šta osvojio,nego dali ce pobediti tu utakmicu!!!!!ili pukovnik ili ništa......

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija