• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2021

20:42

KVALITET NA STRANI ČUKARIČKOG PROTIV HAMARBIJA! Oglasio se BIRMANČEVIĆ nakon MEČA KARIJERE u Ligi šampiona!

printscreen

Fudbal

KVALITET NA STRANI ČUKARIČKOG PROTIV HAMARBIJA! Oglasio se BIRMANČEVIĆ nakon MEČA KARIJERE u Ligi šampiona!

Podeli vest

Fudbaleri Malmea savladali su Rendžers sa 2:1 u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona

Švedskog šampiona do pobede je vodio neverovatni Veljko Birmančević koji je protiv Škota postigao namestio jedan, a postigao drugi gol i tako doneo trijumf svom timu. 

Birmančević je u razgovoru za "Mozzart sport" otkrio prve impresije nakon fenomenalne partije u Ligi šampiona, a njegov tim je sada korak bliže grupnoj fazi elitnog takmičenja. 

- Zadovoljan sam dosadašnjim rezultatima, nadam se da ću nastaviti u ovom ritmu. Utakmica sa Rendžersom je bila teška, Škoti su neugodan rival, ali mislim da je presudilo to što smo se dobro pripremili za protivnika - počeo je Birmančević. 

Foto: Starsportphoto

Srpski ofanzivac je za dva minuta rešio pitanje pobednika u duelu sa Glazgov Rendžersom. 

- Svi znamo kako Rendžers igra protekle dve godine, tako da mi je drago da sam protiv takvog protivnika odigrao dobru utakmicu, kao i ostatak tima. Usledilo je dosta pohvala, to mi inmponuje i daje samopouzdanje za buduće utakmice - ističe ofanzivac Moldea. 

Šapić i Delibašić, defanzivac i trener Čukaričkog istakli su da im je neprijatno da čestitaju koliko često daješ golove. 

- Da, čuo sam se posle utakmice sa njima, čestitali su mi oni, kao i ostatak bivših saigrača, stručni štab i uprava. Svi su pratili i ja naravno pratim njih. Poželeo sam i ja njima sve najbolje u evropskim utakmicama, kao i da u Superligi nastave u istom ritmu - uz osmeh konstatovao je Birmančević. 

Foto: Starsportphoto

Čukarički večeras od 21 čas igra prvi susret protiv Hamarbija u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija, a evo šta očekuje bivši napadač Brđana. 

- Mislim da će biti dobra utakmica, zato što jedna i druga ekipa poseduju dobar kvalitet. Ispratiću naravno. Dobri treneri u oba slučaja, talenat i kvalitet ekipe Čukaričkog. Hamarbi može biti nezgodan u prekidima. Trkački su spremniji. Ne znam ko bi mogao da postigne gol, ali mislim da će utakmica biti rešena iz prekida - podvukao je Veljko Birmančević. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija