• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2021

20:00 >> 21:53

RAPSODIJA ČUKARIČKOG PROTIV FAVORIZOVANIH ŠVEĐANA! Brđani na KORAK od PLEJ-OFA! /VIDEO/

Starsportphoto©

Fudbal

RAPSODIJA ČUKARIČKOG PROTIV FAVORIZOVANIH ŠVEĐANA! Brđani na KORAK od PLEJ-OFA! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Čukaričkog režirali su ogromno iznenađenje pošto su sa 3:1 (2:1) savladali Hamarbi u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija

Navikli su nas fudbaleri Čukaričkog na ofanzivan pristup protiv svakog protivnika, ali večerašnju rapsodiju u duelu protiv favorizovanog Hamarbija malo ko je mogao da očekuje! Dugo neki srpski klub, a da nisu Crvena zvezda i Partizan nije delovao tako sigurno i dominantno kao Brđani u duelu sa švedskim predstavnikom i apsolutno zasluženo će u Stohkolm nositi prednosti od dva gola - 3:1! 

Foto: Starsportphoto©

Trebalo je četi Dušana Đorđevića nekoliko minuta da se oslobode uvodnog pritska protiv Hamarbija, ali nakon prvog prodora Đorđa Jovanovića na terenu je bio samo jedan tim! Čukarički je odigrao bez greške, gotovo prefektnu utakmicu i jednu od najboljih u klupskoj istoriji. 

Sve je počelo u 13. minutu kada je Docić izveo korner i pogodio Jovanovića na petercu, ali se nekadašnji napadač Partizana nije najbolje snašao i lopta je otišla pored gola. Ipak, devet minuta kasnije Jovanović je sam povukao kontru, opalio po lopti sa dvadesetak metara i matirao Dovina! 
Nastavili su Brđani da atakuju svim silama, a umeli su to da iskoriste Šveđani.

Prvi i jedini put na meču kapitulirali su Drezgić i Šapić nakon ispucavanja Dovina, brzonogi Ludvigson je pretrčao štopere Brđana i lako poslao loptu u mrežu Đorđa Petrovića. Nije to omelo Čukarički, nastavili su da napadaju svim silama, a gol je pao nakon presečene lopte Roganovića. 

Foto: Starsportphoto©

Uspeo je Crnogorac da proigra Ndiajea, a Senegalac je poslao povratnu loptu i kao "na tacni" poslužio Marka Docića za 2:1, a tim rezultatom se i otišlo na odmor. 

Tek što je počelo drugo poluvreme, Dovin je ponovo morao da vadi loptu iz mreže, a ponovo je strelac bio Marko Docić! Napravio je Aleksa Janković lom na levoj strani, izbacio kompletnu odbranu Šveđana, vratio loptu do Docića koji pogađa "malu mrežu" i postavlja konačan rezultat - 3:1!

ČUKARIČKI - HAMARBI 3:1 (2:1)

Strelci: Jovanović 22, Docić 40, 53 - Ludvigson 26
Stadion Partizana, Beograd    Sudija: Evgeni Aranovski, Ukrajina

Čukarički: Petrović - Roganović, Drezgić, Šapić, Tanasijević - Kovač, Docić - Janković, Kajević, Ndiaje - Jovanović
Trener: Dušan Đorđević

Hamarbi: Dovin - Jaeze, Fjoluson, Fenger, Paulsen - Andersen, Bojanić, Kalili - Amo, Selmani, Ludvigson
Trener: Miloš Milojević

Tok meča: 

Drugo poluvreme: 

90. minut - KRAJ! Pobeda Čukaričkog protiv Hamarbija! 

87. minut - Velika šansa za Čuku, pokušao je Ndiaje, ali je Dovin spasio čast Hamarbija!

83. minut - Pokušao je Svedberg da simulira penal, ali nije Ukrajinac naseo na jeftin pokušaj. Šveđanin je dobio i žuti karton zbog loše glume.

75. minut - Polako, ali sigurno zatvaraju Brđani meč. Hamarbi sve teže prilazi kaznenom prostru našeg tima. 

68. minut - Sevnula je kontra Čukaričkog, morao je Fenger da ruši Tanasijevića. Loptu je namestio Marko Docić, ali je ovoga puta kapiten Brđana loše šutirao. 

65. minut - Totalna ofaziva Hamarbija u poslednjih desetak minuta, ne uspeva Čukarički da se oslobodi pritiska Šveđana!

Foto: Starsportphoto©

60. minut - Povukla se Čuka nakon trećeg gola, sada se uglavnom igra na polovini Brđana što otvara prostora za kontre našeg tima! Ne uspeva Hamarbi da pronađe put do gola koji čuva Đorđe Petrović!

56. minut - Nova dobra akcija Brđana, Tanasijević je dobro centrirao, ali je Dovin presekao njegov pas. 

54. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Ponovo Docić i ponovo iz drugog plana! Napravio je Aleksa Janković lom na levoj strani, lako prošao Paulsena i poslao povratku na nogu Dociću koji lako šalje loptu u drugi ugao - 3:1!

51. minut - Ponovo su Brđani otvorili dobru kontru, ali se Ndiaje i Janković nisu najbolje razumeli. Propala je dobra akcija Čukaričkog...

48. minut - Velika šansa za Čukarički! Docić je pronašao Drezgića na drugoj stativi posle kornera, ali je štoper Brđana pucao pored gola! 

46. minut - Počelo je drugo poluvreme, sa centra su krenuli Brđani!

Prvo poluvreme: 

45. minut - Poluvreme! Odigrali su fudbaleri Čukaričkog najbolje poluvreme ove sezone i apsolutno zasluženo vode protiv Hamarbija, ostaje žal što je Ludvigson naivno postigao gol sredinom prvog poluvremena, ali ima još vremena da Brđani "podebljaju" pobedu pred revanš u Švedskoj!

Foto: Starsportphoto

42. minut - Nije se Čukarički povukao ni posle drugog vođstva, ponovo je Roganović prošao po boku, ali je ovoga puta loše ubacio loptu!

40. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Ponovo vodi Čukarički, sada je strelac Marko Docić! Roganović je presekao pas Fjolusona, pronašao Ndiajea, a Senegalac nesebično proigrava kapitena - 2:1!

35. minut - STATIVA! Kakva šansa za Čukarički! Prošao je Aleksa Janković kao brzi voz kroz odbranu Hamarbija, odbranio je Dovin njegov udarac, lopta je pala na nogu Ndiajeu, ali se Senegalac obrukao i pogodio stativu, ostaje 1:1!

31. minut - Oštar start Andersena koji je srušio Aleksu Jankovića, nova šansa da Docić ubaci loptu u srce kaznenog prostora!

28. minut - Nije mnogo primljeni gol uticao na opredeljenje Čuke! Nastavljaju Brđani da napadaju svim silama, sada je Ndiaje srušen, Docić je poslao sjajn centaršut, ali je Đorđe  Jovanović za malo zakasnio!

26. minut - Veliki propust odbrane Čukaričkog kažnjava to Gustav Ludvigson i nerešeno je posle samo četiri minuta - 1:1! Brzonogi Šveđanin je protrčao pored Šapića i Drezgića i rutinski šalje loptu u mrežu Petrovića!

Foto: Starsportphoto©

22. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Vodi Čukarički nakon sjajne kontre koju je povukao Đorđe Jovanović, raširili su Ndiaje i Janković, otvorilo je to prostora za Jovanovića koji je sa 20 metara pogodio malu mrežu i dveo Brđane do prednosti - 1:0!

22. minut - Ponovo je Roganović probio po levom boku, uposlio Jovanovića, ali se ofanzivac Čukaričkog spetljao. Propala je još jedna dobra šansa - 0:0!

19. minut - Uzvraća Hamarbi na drugoj strani preko Ludvigsona, ponovo je Šveđanin loše šutirao!

16. minut - Dovin je upravo spasio gol Hamarbija! Opalio je Docić iz slobodnog udarca, odbranio je to Šveđanin, potom je šutirao i Ndijale, od svega samo korner, ostaje 0:0!

15. minut - Nižu se šanse Brđana, sada je Jovanović ukrao loptu defanzivcima Hamarbija, blokiran je njegov udarac, ali mu se lopta odbila, a potom ga je Fenger faulirao. Dobra prilika za Docića! 

13. minut - OGROMNA ŠANSA! Mogao je Čukarički do vođstva nakon kornera koji je izveo Marko Docić! Pogodio je kapiten Brđana Đorđa Jovanovića, ali je srpski napadač šutirao pored gola - 0:0!

Foto: Starsportphoto

11. minut - Totalna ofanziva Čukaričkog nakon prilike za Ludvigsona, šutirao je Jovanovića ka golu Šveđana, potom i centaršut Roganovića. Ipak, bez promene rezultata.

10. minut - Ozbiljna akcija Hamarbija! Prošao je Ludvigson po levoj strani posle duplog pasa sa Halilijem, ali je Šveđanin loše šutirao, mnogo sreće za Čukarički - 0:0!

7. minut - Izašli su Brđani raspoloženi da se nadigravaju sa Hamarbijem, sjajno su sada kombinovali Kovač i Docić na sredini terena, ali je Fjoluson dobro reagovao - 0:0!

4. minut - Oštar start Abdula Halilija na sredini terena, udario je Šveđanin dva puta "šamar" Stefanu Kovaču, ali mu Aranovski nije pokazao žuti karton!

1. minut - Utakmica je počela!

20:00 - Dobro došli na lajv prenos prvog meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija između Čukaričkog i Hamarbija. Sve detalje sa ovog meča možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija