• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2021

16:14

BRAZIL ODBRANIO ZLATO! Tri gola, promašen penal i dve prečke u finalu OI

Reuters

Fudbal

BRAZIL ODBRANIO ZLATO! Tri gola, promašen penal i dve prečke u finalu OI

Podeli vest

Olimpijska selekcija Brazila osvojila je drugu uzastopnu zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, pošto je u finalu posle produžetaka savladala Španiju

Meč na Internacionalnom stadionu u Jokohami završen je rezultatom 2:1.

Međutim, osim tri gola, u dramatičnoj borbi za zlato viđeno je još mnogo toga.

Prvo veliko uzbuđenje desilo se u 36. minutu kada je australijski sudija Kris Bit gledao VAR, posle čega je dosudio penal za Brazil. Ipak, Ričarlison je prebacio gol sa bele tačke.

Ričarlisonu je kamen sa srca pao u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena, kada je Kunja doveo Brazil u vođstvo.

Brazil je i početkom drugog dela bio nadmoćan, ali opet je priliku da se upiše u strelce propustio Ričarlison koji je pogodio prečku.

Kazna za Ričarlisonove promašaje usledila je u 61. minutu, kada je Mikel Ojarazabal doneo izjednačenje Špancima.

Navijačima Brazila je na sekund zastalo srce u 88. minutu, pošto je tada projektil ka njihovom golu uputio Brajan Hil, ali je lopta zatresla samo prečku.

Na kraju, novo zlato Brazilu doneo je Malkom koji je u 108. minutu zatresao mrežu "crvene furije" iz kontranapada.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija