• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.08.2021

11:28

SKANDALČINA BEZ PRESEDANA! FSS štiti Nasera Orića, mediji u BiH optužuju Vučića da stoji iza incidenata u Novom Pazaru?!

printscreen

Fudbal

SKANDALČINA BEZ PRESEDANA! FSS štiti Nasera Orića, mediji u BiH optužuju Vučića da stoji iza incidenata u Novom Pazaru?!

Podeli vest

Utammicu u Novom Pazaru obeležili su brojni incidenti sa navijacima, koji su u drugi plan bacili dešavanja na terenu. Posle svega viđenog pitamo se da li je za čelnike FSS normalno da se u Srbiji nekažnjeno skandira neprijatelju države Naseru Oriću, a da se za pominjanje Ratka Mladića momentalno prazne tribine

Nažalost, da smo daleko od pravde i istine potvrđuju i odluke sudije i delegata na pomenutom maču, ali i komentari u domaćim i medijima u regionu.

I dok su mediji u BiH spremno dočekali događanja u Novom Pazaru, a za incidente optužili čak i predsednika Srbije, za koga kažu da stoji iza skandiranja Ratku Mladiću, a pojedini domaći mediji poput Nove i sajta Direktno takođe u prvi plan stavljaju skandiranje navijača Partizana, istina je čini se ipak kompleksnija i dosta drugačija.

Foto: printscreen

Naime, na druptvenim mrežama može se videti veliki broj komentara, koji svedoče da je sve počelo znatno ranije, kao i da su navijači Novog Pazara inicirali incidentnu situaciju, skandirajući zločincu Naseru Oriću.

Foto: printscreen

Ne samo to, oni su skandirali "Kosovo je pored Srbije", "Ovo je Bosna" i "Ubij Srbina", ubacivali gomilu flaša na teren, a fudbalere Partizana vređao je i fizioferapeut domaćeg tima Jasmin Džogović.

Foto: printscreen

Sve to ni sudijama ni delegatima FSS nije bio signal da reaguju i uvedu red na teren i tribine, da bi se situacija drastično promenila kada su uzvratili navijači crno-belih, koji su ekspresno izbačeni s tribina.

Foto: printscreen

Očigledno je da i za Fudbalski savez i za deo medija u Srbiji bliskih Junajted grupi Dragana Šolaka istina jednostrana i da je u ovom, sa ove strane, ružnom dogadjaju, ipak bilo onih koji su povlašćeni, a da ne govorimo o tome da je skandalozno tolerisanje skandiranja kojima se velića negiranje teritorijalne celovitosti naše države.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milutin Vranjski

pre 2 godine

Јер овај суљагић, беше онај што је кости свога рахметли бабе са сарајевског гробља (који је умро природном смрћу од срчаног удара) "откопао" и пренео у тзв. поточаре, да би га приказао ка жртву "геноцида"?! Јер то онај суљагић који рече, а остаде жив, да су Срби геноцидан народ и да су окупирали тзв. босну а да су муслимани староседеоци у тзв. босни?! Јер то онај суљагић који има месечна примања од цца 3.000 евра, само зато што је "директор" тзв. "меморијалног центра"?! Јел то беше онај суљагић што се лелуја пијан као чеп по Сребреници за време курбан бајрама?! Аферим суљага...

Ja

pre 2 godine

Laz. On je prenet u Potocare, ali ne kao zrtva, vec kao clan porodice zrtve, tako da ne lazi. Nacin na koji su navijaci Partizana napustili stadion, tj miran nacin govori u prilog tome da su za ovo imali dogovor sa nekim od gore.

Milutin Vranjski

pre 2 godine

"On je prenet u Potocare, ali ne kao zrtva, vec kao clan porodice zrtve"???!!! Значи, то је управо и оно о чему пишем, у поточарима су требале да буде сахрањене "жртве" а НЕ чланови породица "жртава", њихова ближа и даљна родбина, комшилук, ..., и остале "жртве" које нису ниакве жртве него су ту "покопани" да би се се стигло до неке округле бројке које се лако памте: 7.500, 8.500,..., а ако се настави тако стиће ће поточаре и до милион "жртава". Паметном и више него довољно! Претпостављам, да у складу са твојим инветивним ником "Ја" немаш никаве примедбе на остале чињенице о лику и делу "доброг" и помало "поштеног" суљаге!

Milan

pre 2 godine

Па шта ће у меморијалном центру као породица жртве. Не могу да намире 8000 па сад сахрањују и породице жртава.

ratko

pre 2 godine

ajde putuj igumane ti lepo u bosnu kod izetbegovica a pusti ti Srbiju na miru iz tvojih poganih usta zaudara

Jovan

pre 2 godine

Biće da je taj..... Ni čoveka ni imena Žalosno

Ja

pre 2 godine

Laz. On je prenet u Potocare, ali ne kao zrtva, vec kao clan porodice zrtve, tako da ne lazi. Nacin na koji su navijaci Partizana napustili stadion, tj miran nacin govori u prilog tome da su za ovo imali dogovor sa nekim od gore.

Haško

pre 2 godine

Hag je na kraju, tek 6.8.2021 godine, dao i spisak svih udruženih u srpskom zločinačkom poduhvatu: Slobodan Milošević, Radmilo Bogdanović, Radovan Stojičić Badža, Mihalj Kertes, Milan Martić, Milan Babić, Goran Hadžić, Radovan Karadžić, Ratko Mladić, Momčilo Krajišnik, Biljana Plavšić i Željko Ražnatović Arkan. Presuda pod tačkom 380... UDRUŽENI ZLOČINAČKI POTHVAT Haag konačno potvrdio: Milošević i ratni lideri Srba provodili su agresiju na Hrvatsku i BiH.

Djole

pre 2 godine

Nista novo i nista sto se nece pomoviti jos bezbroj puta dok drzava gura pod tepih stanje u Sandzaku. Kad i ako ikada Srbija postane normalna drzava treba da ovisti svaki svoj deo od ekstremizma bilo srpskog, albanskog ili bisnjackog. U Pazaru niti vaze zakoni ovdasnje dtzave niti ima ko da ih primenjuje zbog etnickog mira. A oni to obilato koriste.

AS

pre 2 godine

KAZNITI NOVI PAZAR SA PET UTAKMICA BEZ PUBLIKE I AKO SE PONOVI OVAKVO SKANDIRANJE IZBACITI IH IZ SUPER LIGE SRBIJE TRI RANGA NIŽE. PA NEKA ONDA SKANDIRAJU PROTIV SRBIJE I NJENOG NARODA.

Janko

pre 2 godine

A da nije utakmica nije prekinuta zbog skandiranja Vucicu a ne Ratku Mladicu to uopste ne pominjete?

Milisav

pre 2 godine

I jedne i druge izbaciti iz lige momentalno, FSS i Zajednicu prvoligaša rasformirati, prekinuti prvenstvo, sve pohapsiti i amaterizovati domaći fudbal. Pa da svi krenu od nule. I ovako nam je fudbal totalna propast. A o dvojnim aršinima i da ne govorim. Može Naser a ne može Ratko. Paz majku mu. Ovi iz naših organa kao da slede odluku Incka. Pa neće da može baš tako zemljaci. Malo ste se preračunali. Ovo je ipak Srbija.

Predragm

pre 2 godine

Ajde spremajte se za rat. RS sa Dodikom uz vojnu pomoc Rusije se prikljucuje Srbiji. Ko se ne odazove odmah ga streljajte ko dezertera.

Miki

pre 2 godine

E moj Vučiću imacemo najmanje prava u rodenoj Srpskoj zemlji nije ovo dobro sto radis.

Istina

pre 2 godine

Xaxaxaxaxa..i za ovo je kriv Djilas....xaxaxaxa....umreh od smeha

Pera

pre 2 godine

Festival upravlja grupa od desetak ljudi 30-40 godina pa fudbal nikad nije bio na nižim granama a ako nastave ti starci će potpuno uništiti naš fudbal a to je i svrha stranog faktora kim ih tu decenijama i drži dakle broz tito je jevrein iz mađarske što je sudski dokazao advokat todorović knjigom "hohštapler" a tito2 je jevrein iz mađarske soros!

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

U srpskom rjecniku-pravopisu ne postoji rjec -skandalcina-. Koristite rjecnik kriminalaca sa ulice i sportskih stadiona da bi vas lakse razumjeli. A vec i onako dovoljno nepismen norod pravite jos vise nepismenim.

Cvilidreta

pre 2 godine

Trebalo bi organizovano dovesti 15000 delija kad zvezda bude tamo gostovala da preplavimo ljudstvom tu kasabu pa da vidimo kako bi se onda ponasali (i navijali) gradjani (i navijaci) dobrog starog uvek prijateljskog grada otvorenog srca novog pazara...

banana republika

pre 2 godine

Jesu li skandirali Vučiću pederu, ili su ih Danilovi drugari prevaspitali?

HAG

pre 2 godine

A sliku ratnog zločinca sRatka su našli na tribinama,nisu je donijeli na utakmicu???

Objavite komentar ako vam Vuci

pre 2 godine

Ne mozes srpskim fasistima objasniti kako civiliziran svijet kaznjava velicanje zlocinca i zlocina.. Zato im je nejasno sta je napravio Inzko.. Vidi se da Srbija nije maknula u nazistickom razmisljanju dalje od nacisticke njemacke..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija