• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.08.2021

11:16

HULIGANI Legije spremili sačekušu navijačima Dinama! "Goreće" Varšava!

printscreen Twitter

Fudbal

HULIGANI Legije spremili sačekušu navijačima Dinama! "Goreće" Varšava!

Podeli vest

Pre nedelju dana brutalna tuča u Zagrebu obišla je Evropu, a akteri su bili navijači Dinama iz Zagreba i Legije iz Varšave

"Bed Blu Bojsi" su tada napali goste iz Varšave koji su u prestonicu Hrvatske stigli dan pre utakmice.

U utorak je na programu revanš meč u Varšavi, a Poljaci su, kako prenose hrvatski mediji spremili osvetu. 

 Čekamo vas u Varšavi! Biće lepo kada dođe ovo smeće, vojska će morati u glavni grad! Čekaju vas pozdravi, samo su neke od poruka na društvenim mrežama koje su poljski huligani "Teddy boysi", možda i najuticajniji na klub u Evropi, uputili Bad Blue Boysima pre druge utakmice. 

Videćemo da li će ove pretnje spovesti u delo. Kako prenosi 24sata.ht pitanje je kakva je politika poljske policije na granicama jer teško je za poverovati da neko iz Hrvatske usred avgusta ide na odmor u Poljsku.

 

 

Poljski huligani su pre nedelju dana stigli u Zagreb sa juga i sjevera stigli, što s mora, što preko Mađarske - teško je utvrditi ko ide na more, a ko na utakmicu. U Zagrebu su ih sačekali kako su rekli dobro opremljeni BBB, a onda je nastao haos. 

UEFA je  zabranila dolazak gostujućih navijača, pa "modri" sigurno neće imati podršku sa tribina, ali ti navijače neće sprečiti da dođu u Varšavu.

Ovako je Bilo u Zagrebu!

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija