• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.08.2021

15:51 >> 16:01

STIGAO JE LIONEL MESI, PARIZ NA NOGAMA!! Ovako je PSŽ predstavio NAJVEĆE POJAČANJE! /VIDEO/

REUTERS

Fudbal

STIGAO JE LIONEL MESI, PARIZ NA NOGAMA!! Ovako je PSŽ predstavio NAJVEĆE POJAČANJE! /VIDEO/

Podeli vest

Lionel Mesi je stigao u Pariz i zvanično je predstavljen u Pari Sen Žermenu

Doskorašnji as Barselone napustio je u suzama  "Nou Kamp", pre nekoliko minuta je stigao u Pariz,  pa bi uskoro trebalo da potpiše ugovor sa "cvecima".

Mada, to će da ide malo sporije! Navijači PSŽ-a su izašli na ulice Pariza, koji je blokiran, jer žele da dočekaju najveću zvezdu kluba. 

Mesija prvo čekaju lekarski pregledi, pa potpis ugovora.

 

 

Mesi je odmah po dolasku na aerodrom pozdravio navijače, koji mu kliču:

- Mesi, Mesi, Mesi....

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: ap photo

 

 

 

Kako tvrdi Ekip, Mesi će sa Pari Sen Žermenom da potpiše ugovor na dve godine, uz opciju automatskog produžetka na još jednu sezonu.

 

 

Što se plate tiče, fiksni deo biće 25.000.000 evra neto bez bonusa, dok će sa bonusima ići na 35.000.000 evra. Inače, samo za potpis argentinski as dobiće 30.000.000 evra.

 

 

 

Ovako mu je Nejmar poželeo dobrodošlicu.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija