• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2021

12:09

Istorijski dan za PSŽ, Mesi predstavljen! Došao po LŠ! Predsednik ga odmah pecnuo zbog plate! /foto/

tanjug/ap

Fudbal

Istorijski dan za PSŽ, Mesi predstavljen! Došao po LŠ! Predsednik ga odmah pecnuo zbog plate! /foto/

Podeli vest

Lionel Mesi je u utorak potpisao ugovor sa PSŽ-om, a u sredu je zvanično predstavljen u novom klubu!

U društvu predsednika Nasera Al-Kelaifija izašao je pred pariske medije i podigao dres sa brojem 30. 

Ovo je istorijski dan za PSŽ, ali i istorijski dan za svetski fudbal! -  rekao je El Kelaifi na početku predstavljanja najveće fudbalske zvezde.

Nije krio Mesi oduševljenje.

- Kad je Barselona objavila da me ne može registrovati, sve je brzo dogovoreno. Želim s novim klubom da osvajam trofeje i pobeđujem sve, zato sam i došao.  Svi znaju koliko mi je težak bio odlazak iz Barselone, teško mi je bilo i da zamislim promenu nakon toliko vremena. Čim sam došao ovde, napunio sam se pozivnom energijom. Oduševljen sam u Parizu, uživamo i ja i moja porodica. Sad samo želim da treniram i upoznam saigrače i trenera - rekao je Mesi.

 

 

 

- Ovo je ambiciozan klub. Spreman sam da igram za ovaj klub, da osvajam titule i zato mislim da svi zajedno možemo da nastavimo u tom smeru. Hvala navijačima u Parizu, što su me dočekali tako, iznenađen sam, to doprinosi mojoj sreći. Siguran sam da ćemo svi zajedno uživati u zajedinčkom periodu u klubu.

Foto: tanjug/ap

 

 

Mesi će biti deo napadačkog trija sa Nejmarom i Mbapeom:

- Srećan sam, to je ludost. Drago mi je da ću deliti svlačionicu sa njima dvojicom. Radujem se početku treninga i takmičenja sa njima. Igraću sa najboljima i to je uvek lepo, treba uživati u svemu tome.

 

 

Mesi nije prošao pripreme sa ekipom, svi se pitaju kada će igrati.

- Ne mogu u ovom trenutku da kažem kada ću da igram, tek sam se vratio s odmora. Mesec dana nisam ni igrao ni trenirao i biće mi potrebno vremena. Nadam se što pre jer stvarno jedva čekam opet da igram, ali tačan datum ne mogu da kažem - kazao je Mesi.

Foto: tanjug/ap

 

Naser Al-Kelaif, prvi čovek PSŽ-a, odmah je malo pecnuo Mesija.

Dobro smo pazili na finansijski fer-plej i tako će biti u budućnosti. Prvo smo sve proverili da li kršimo neke propise, a kada smo videli da ne - onda smo doveli Mesija. Samo se nadam da neće tražiti veću platu! -  nasmejao se prvi čovek Pari Sen Žermena, a Mesi će inače po sezoni zarađivati oko 40.000.000 evra.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija