• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2021

14:25

NEIZVESNA SUDBINA ZVEZDE PSŽ-A? Da li će jedan od najboljih na svetu ostati u Parizu?

Reuters

Fudbal

NEIZVESNA SUDBINA ZVEZDE PSŽ-A? Da li će jedan od najboljih na svetu ostati u Parizu?

Podeli vest

Nakon parafa Lionela Mesija na ugovor sa Parižanima, mnoga pitanja su se okrenula u pravcu predsednika kluba Naser Al-Kelaifija.

Predsednik Pariz Sen Žermena na konferenciji za medije pričao je, izmedju ostalog, o statusu francuskog reprezentativca Kilijana Mbapea.

Foto: tanjug/ap

Kilijan Mbape

I pre dolaska jednog od najboljih svih vremena, o sudbini Kilijana Mbapea licitiralo se u popriličnoj meri. Spominjao se Real Madrid, neki su to prenosili i kao gotovu stvar, ali čini se da će krajnji ishod biti malo drugačiji.

Svi na svetu su zabrinuti za budućnost Kilijana Mbapea. On je igrač Pari Sen Žermena. Kilijan želi da pobeđuje, takmičar je. Javno je rekao da ne želi da napusti tim i nema sumnji - Kilijan ostaje! Smatram da imamo veoma kompetetivan tim, nema drugog izbora za Kilijana osim da ostane - izjavio je predsednik Al-Kelaifi na tek završenoj konferenciji za medije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija