• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.08.2021

16:24

MESI NAPOKON PROGOVORIO! OTAC je morao da mu saopšti TUŽNU VEST! PLAKAO SAM SA ŽENOM!

tanjug/ap

Fudbal

MESI NAPOKON PROGOVORIO! OTAC je morao da mu saopšti TUŽNU VEST! PLAKAO SAM SA ŽENOM!

Podeli vest

Lionel Mesi je u utorak potpisao ugovor sa PSŽ-om, a u sredu je zvanično predstavljen u novom klubu! Dan kasnije odradio je prvi trening sa novim saigračima, a sada je odlučio da objasni javnosti kako je saznao da neće više biti član Barselone

U razgovoru za "BBC" Lionel Mesi je otkrio kako je saznao da napušta Barselonu posle čak 21 godine provedene u španskom gigantu! Njemu je tužnu vest saopštio otac.

- Otac mi je rekao tu vest dok smo bili kod kuće. Otišao je prvo da se vidi se s Barseloninim predsednikom Đoanom Laportom, a kad se vratio, rekao mi je sve i hteo da me pripremi pre nego što Antonela i deca sve saznaju. Potom sam sve rekao Antoneli i plakali smo. Bili smo jako uznemireni, a zatim smo razgovarali o tome kako na najbolji način to da prenesemo deci. U decembru smo im obećali da ćemo ostati, a znali smo da će ovo biti veliki šok. Za Tijaga posebno- rekao je Mesi.

Foto: Tanjug/AP

 

Brazilac Nejmar koji je novi-stari saigrač Argentinca, imao je svoju ulogu u transferu u Pari Sen Žermen.

- Kad je moj otac počeo da razgovara sa Leonardom, Nejmar je to znao. Počeo je da govori saigračima da bi transfer mogao da se dogodi. Stalno smo bili u kontaktu - dodao je on.

Foto: Tanjug/AP Photo

 

Podsetimo, Mesi je sa “svecima” potpisao dvogodišnji ugovor i podigao veliku prašinu prelaskom u elitni rang Francuske!

Foto: tanjug/ap

 

Takođe, kao bomba je odjeknula vest da francuski klub planira da zapanji svet i učini ono što niko pre njega nije- spoji Mesija i Ronalda!

Vest je plasirao španski As, koji piše da će Naser Al Kelaifi uraditi sve da Portugalca dovede na Park prinčeva i formira  najbolji napadački tandem ikada u istoriji fudbala! Ipak, to žele da urade narednog leta! Činjenica je da će Ronaldo tada imati 37 i po godina, ali predsednika kluba to ne sprečava da ispuni svoju ogromnu želju, ali i ljubitelja fudbala širom sveta!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija