• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.08.2021

20:47

SRBIN JE BAŠ NA CENI! Mojes ne odustaje, Totenhem sve ozbiljniji!

Fudbal

SRBIN JE BAŠ NA CENI! Mojes ne odustaje, Totenhem sve ozbiljniji!

Podeli vest

Nije tajna da Vest Hem želi Nikolu Milenkovića u svojim redovima, a prvi korak u pregovorima premijerligaša i Fiorentine nije doneo pomak. Ipak i drugi klubovi bi voleli u svojim redovima srpskog fudbalskog reprezentativca

Mediji sa Apenina tvrde da je zastoj u relizaciji transfera Nikole Milenkovića predstavljala ponuda nedovoljna za čelnika na stadionu Artemio Franki!Oni su spremni da za srpskog štopera izdvoje 18.000.000 evra, ali da su dobili negativan odgovor.

Foto: Starsportphoto

 

Fiorentina ne želi da da Srbina za manje od 25.000.000 evra, a negativan odgovor na prvu ponudu nije obeshrabrio Vest Hem, čiji je strateg na konferenciji uoči prvenstvene premijere protiv Njukasla zakazane za sutra govorio i na temu Milenkovića. Dejvid Mojes je rekao:

- Nikada ne govorim o igračima koji nisu naši. Svakako pokušavamo da zaoštrimo konkurenciju. Bilo je i ima ponuda za neke igrače, daćemo sve od sebe da pojačamo sastav do kraja prelaznog roka -  izjavio je Mojes.

Foto: Starsportphoto

 

Kako prenosi ugledni Skaj Sports, Totenhem bi da dovede Milenkovića u svoje redove Vest hemu ispred nosa. Prva želja kluba iz Severnog Londona je bio Takehiro Tomijasu iz Bolonje, ali uprava nije uspela da pronađe zajednički jezik sa Italijanima, a poznato je i da je srpski reprezentativac odavno u želja direktora Totenhema Fabija Paratićija.

Foto: reuters

 

Totenhem je doveo Kristijana Romera iz Atalante, ali je ostao bez Tobija Aldevejrelda, koji je posle šest godina napustio klub i otišao u Al Duhail iz Katara za 13.000.000 evra. Svakako, Milenković pokriva i poziciju uz desnu aut liniju u odbrani i zato je zanimljiv engleskom timu!

Iz Partizana je u julu 2017. godine Milenković došao u Fiorentinu za obeštećenje od 5.100.000 evra, a do sada je zabeležio 127 nastupa u svim takmičenjima i postigao 11 golova. Reprezentativac Srbije postao je stub odbrane i skrenuo je pažnju Juventusa, Napolija i Lacija...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)
Live TV

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)

Jedna od glavnih promotera teorije da su Srbi zločinački narod Sonja Biserko, govorila je za ekstremistički portal Slobodna Bosna. Biserko je primetila jednu tačnu činjenicu, da Srbija ni na koji način neće u dogledno vreme priznati genocid u Srebrenici. Ovu izjavu komentarisao je gost "Info jutra" Informer televizije Bojan Borovčanin, predsednik udruženja građana "NIT".

17.06.2024

10:41

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)
Live TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)

U noći između petka i subote, sat vremena nakon ponoći, u centru Leposavića, privedena su dva maloletnika, zbog, kako su potvrdili, pevanja pesama na jednom rođendanu. Tzv. Kosovska policija ih je, kažu, prskala suzavcem i primenjivala silu sve do policijske stanice. Na ovu temu za Informer govorio je Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku.

17.06.2024

09:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija