• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.08.2021

09:24

DRAMA U ZAGREBU! Fudbaler DINAMA KOLABIRAO na terenu!

reuters

Fudbal

DRAMA U ZAGREBU! Fudbaler DINAMA KOLABIRAO na terenu!

Podeli vest

Fudbaler poreklom iz naše južne pokraije Kosova Lirim Kastrati proživeo je pravu dramu tokom ove sedmice

Nakon što su Moldavci odbili zahtev Dinamo Zagreba da Kastrati dobije vizu, jer ima papire lažne države Kosovo, Kastratiju je u petak veče posle meča sa Goricom pozlilo i srušio se na teren. 

Foto: reuters

- Nedugo po završetku utakmice između Dinama i Gorice na stadionu Maksimir, igrač Dinama Lirim Kastrati osetio je slabost, te mu je pružena medicinska pomoć odmah na terenu. Igrač je prevezen do svlačionice, gde je klupska doktorska služba napravila sve potrebne preglede.

- Ustanovljeno je da je igrač bio poprilično iscrpljen, a da je do slabosti došlo usled velikog umora i pada šećera. Provereni su svi važni zdravstveni parametri, a Kastrati je bio pod nadzorom doktora. Zdravstveno stanje igrača je u redu i pod kontrolom je - poručili su iz Dinama, a prenose hrvatski mediji.

Slavili su Modri u susretu sa Goricom sa 1:0, ali je meč ostao u senci incidenta koji se dogodio po završetku utakmice, na sreću, bez posledica. 

Foto: tanug/ap photo

Podsećamo, fudbalsko leto za nama obeležila je velika drama na utakmici Evropskog prvenstva između Finske i Danske kada se Kristijan Eriksen srušio na travu krajem prvog poluvremena. Došlo je do srčanog zastoja, ali je brzom reakcijom lekara vezista Intera vraćen u život, a ni danas tri meseca kasnije njegova budućnost u fudbalu nije poznata. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija