• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2021

18:09

PRITISAK SVE VEĆI NA MBAPEA! Francuz odlazi iz PARI SEN ŽERMENA!?

Tanjug

Fudbal

PRITISAK SVE VEĆI NA MBAPEA! Francuz odlazi iz PARI SEN ŽERMENA!?

Podeli vest

Francuski fudbaler Kilijan Mbape dobio je zvižduke na meču sa Strazburom

Došao je Lionel Mesi u Pari Sen Žermen, ali problemi na Parku Prinčeva tek počinju! Iako su u Parizu prezadovoljni što će sa Argentincem napasti Ligu šampiona, potencijalni problem je ugovor Kilijana Mbapea. 

Foto: Tanjug

Juče je Pari Sen Žermen savladao Strazbur sa 4:2, ali su meč obeležili zvižduci navijača za Kilijana Mbapea koji odugovlači ili odbija da potpiše novi ugovor sa francuskim gigantom. Pritisak na Mbapea nikad nije bio veći – saigrači i klub ga ubeđuju da ostane, ali ni oni neće još dugo insistirati.

Kako prenose pojedini francuski mediji, Mbape je odbio da potpiše ugovor koji bi bio iste jačine kao Nejmarov, što bi trebalo da znači da želi da napusti Pariz i oproba se u nekoj drugoj ligi. Pored toga provejava informacija da će ga Maurisio Poketino poslati na "hlađenje", te da će češće biti na tribinama neko na terenu. 

Foto: Tanjug

Na kraju, zaključuje se da je Real Madrid spreman i ima želju da iskoristi tenzije i nesuglasice na relaciji Mbape – PSŽ.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set