• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2021

11:40

SKANDAL! Bešiktaš IZBACIO Ljajića iz ekipe! DEVOJKA JE KRIVA ZA SVE! Hranite čoveka tri godine...

Fudbal

SKANDAL! Bešiktaš IZBACIO Ljajića iz ekipe! DEVOJKA JE KRIVA ZA SVE! Hranite čoveka tri godine...

Podeli vest

Adem Ljajić pošteno je razbesneo upravu turskog Bešiktaša

Adem Ljajić  ugovor sa turskim klubom ima do kraja ove sezone, a godišnja plata mu je 3,2 miliona evra. Ipak, izgleda da je sve "uprskao".

Klub je saopštio da Ljajić do daljeg neće trenirati sa prvim timom Bešiktaša!

 

 

Turski gigant je imao nameru da Ljajića proda u moskovski Spartak, ali je Srbin to odbio.

Kako prenose turski mediji, razlog je njegova devojka, koja ne želi da ide u prestonicu Rusije. To je izazvalo bes kod predsednika kluba Ahmeta Nur-Čebija.

 

 

Ljajićev komentar na sve što se dešava oko njegovog statusa u Bešiktašu objavljen je na Instagramu, a zatim su Turci šerovali na ostalim društvenim mrežama. On je objavio izreku na italijanskom: – Dajte psu hranu tri dana, pamtiće vam tri godine. Hranite čoveka tri godine, zaboraviće vam za tri dana – objavio je Ljajić.

Foto: printscreen

 

Ljajić je prošle sezone odigrao 22 utakmice u Superligi Turske, te zabeležio dva gola i četiri asistencije.

Foto: reuters

 

Karijeru je počeo u Partizanu, a igrao je i za Fiorentinu, Romu, Inter, Torino...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 2 godine

Tako je. Neka ga je izbacio. Miha ga je isto izbacio jer nije pevao himnu. Nije mu tamo Srbija pa ce mu oprastati. Napolje je za njega jedino resenja. Bravo za Besiktas.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija