• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2021

10:31

/FOTO/ Hrvatske suze u Moldaviji! Fudbaler Dinama na klupi PREPLAKAO poraz od Šerifa

Informer

Fudbal

/FOTO/ Hrvatske suze u Moldaviji! Fudbaler Dinama na klupi PREPLAKAO poraz od Šerifa

Podeli vest

Zagrebački Dinamo je doživeo pravu katastrofu u Moldaviji, a u suzama je meč sa klupe pratio Dino Perić

Fudbaleri Šerifa su u prvoj utakmici plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona pobedili Dinamo sa 3:0 na svom terenu, a posle meča svi pričaju o suzama štopera "modrih".

Naime, zbog problema sa povredama, Dinamo je u Moldaviju otputovao sa samo dva štopera, a jedan od njih je bio baš Dino Perić.

Međutim, on se takođe povredio na meču i morao je da napusti igru u 21. minutu, a posle toga je šampion Hrvatske primio sva tri gola.

Tokom meča, reditelj prenosa je često u kadar stavljao baš Perića koji je u suzama sedeo na klupi odakle je pratio kolaps svojih saigrača.

Foto: printscreen

Dino plače na klupi

Inače, Perić je 27-godišnji fudbaler koji je već u karijeri imao velikih problema sa povredama, pa moguće da su suze bile i zbog frustracije izazvane novom.

Primera radi, on je u februaru prošle godine povredio prednje ukrštene ligamente zbog čega je pauzirao osam meseci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija