• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2021

13:44

Uhvatio se za američki avion, pa poginuo! Tragična smrt avganistanskog fudbalera

Tanjug/AP

Fudbal

Uhvatio se za američki avion, pa poginuo! Tragična smrt avganistanskog fudbalera

Podeli vest

Mladi avganistanski fudbaler Zaki Anvari poginuo je prilikom pokušaja da pobegne iz domovine

Danima unazad svet obilaze strahovite scene sa aerodroma u prestonici Avganistana odakle tamošnji stanovnici na sve načine pokušavaju da pobegnu iz zemlje.

Oni se kače na avione američke vojske pri poletanju, ali nažalost svi padnu i uglavnom poginu na licu mesta.

Baš takva sudbina zadesila je fudbalera Zakija Anvarija.

 

Kako prenosi "Dejli Miror", Anvari se zakačio za točak aviona i preživeo je uzletanje, ali je u momentu kada su točkovi uvučeni unutar aviona smrskan.

Njegovi ostaci su identifikovani prilikom sletanja aviona, a to je podelio novinar Babag Tagvae.

- Veoma je tužno čuti da je jedan od mladih koji su pokušali da napuste Kabul tako što su se hvatali za gume za sletanje aviona pre nekoliko dana, mladi igrač Avganistana, Zaki Anvari - napisao je Babag.

Zakijeva sudbina je još tužnija kada se uzme u obzir jedna od njegovih poslednjih objava na društvenim mrežama. Naime, on je pre nekoliko dana na Fejsbuku napisao motivacionu poruku.

Ti si slikar svog života. Nemoj da daješ četkicu bilo kome drugom - napisao je poginuli fudbaler.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar
Politika

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar

Čast mi je što sam Vučićev savremenik, što od njega svakodnevno učim i nazivam ga svojim prijateljem. Sve što sam u politici postigao, postigao sam zahvaljujući upravo njemu, baš kao i svaki drugi funkcioner u Srbiji u poslednjih 12 godina", rekao je predsednik Srpske napredne stranke i predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević.

07.05.2024

12:40

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija