• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.08.2021

16:49

FSS ne staje! Posle švedskog golmana, Piksi i "orlovi" dobili JOŠ VEĆE POJAČANJE

Fudbal

FSS ne staje! Posle švedskog golmana, Piksi i "orlovi" dobili JOŠ VEĆE POJAČANJE

Podeli vest

Bivši v. d. selektora Srbije Ljubinko Drulović priključio se stručnom štabu Dragana Stojkovića Piksija na klupi "orlova"

Čovek koji je veliki trenerski potencijal najavio na Evropskom prvenstvu za omladince 2013. godine kada je sa Srbijom postao prvak Starog kontinenta je sa oduševljenjem prihvatio Piksijev pozic da mu se pridruži u pohodu na Mundijal u Kataru.

- Na poziv selektora, mog velikog prijatelja i nekadašnjeg saigrača Dragana Stojkovića, prihvatio sam sa velikim zadovoljstvom da budem deo stručnog štaba "A" tima. Imam ogroman motiv i nadam se da ću svojim znanjem i iskustvom doprineti da se ostvari zajednička ambicija, a to je da se nacionalni tim plasira na Svetsko prvenstvo u Kataru - rekao je Drulović za sajt Fudbalskog savezsa Srbije.

 

- Verujem da imamo kvalitet za visoke domete, dobru atmosferu i dobar ambijent, što su uostalom pokazale i utakmice u martu. Pred reprezentacijom su novi izazovi i moramo biti maksimalno posvećeni i skoncentrisani. Moramo igračima pružiti što veću podršku kako bi zajedno zabeležili željene  rezultate.

Drulović je za reprezentaciju SR Jugoslavije odigrao 38 utakmica, a u Savezu je radio i kao selektor.

- Rad u Fudbalskom savezu Srbije mi nije nepoznat, proveo sam zaista divne trenutke i kao reprezentativac i kao selektor omladinske selekcije sa kojom sam imao zadovoljstvo da postanem prvak Evrope. Još jednom hvala selektoru Stojkoviću na pozivu i ukazanom poverenju - poručio je Drulović.

Nakon posla u FSS-u, Drulović se oprobao i kao selektor Makedonije, a bio je i trener Partizana posle toga. Poslednji posao je imao u Uzbekistanu gde je vodio reprezentaciju za igrače do 23 godine starosti.

Podsetimo, u sredu je švedski golman srpskog porekla Marko Johanson potvrdio da se opredelio za da stane na gol "orlova", pa je dolazak Drulovića drugo veliko pojačanje za Dragana Stojkovića u kratkom vremenskom periodu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Zajedno za Srbiju bez barijera: Biljana Barošević razgovarala sa predstavnicima saveza Udruženja osoba sa invaliditetom o realizaciji zajedničkih aktivnosti
Društvo

Zajedno za Srbiju bez barijera: Biljana Barošević razgovarala sa predstavnicima saveza Udruženja osoba sa invaliditetom o realizaciji zajedničkih aktivnosti

Pomoćnica ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Sektoru za zaštitu osoba sa invaliditetom Biljana Barošević razgovarala je danas sa predstavnicima saveza Udruženja osoba sa invaliditetom o realizaciji zajedničkih aktivnosti u cilju poboljšanja kvaliteta života osoba sa invaliditetom i njihovih porodica.

05.07.2024

14:11

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija