• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.08.2021

19:02

FUDBAL JE LAK KADA SI VELJKO BIRMANČEVIĆ! Malme će ZARADITI najmanje 30.000.000 evra zbog SRBINA!

printscreen

Fudbal

FUDBAL JE LAK KADA SI VELJKO BIRMANČEVIĆ! Malme će ZARADITI najmanje 30.000.000 evra zbog SRBINA!

Podeli vest

Srpski fudbaler Veljko Birmančević apsolutni je hit u evropskom fudbalu

Srbin je praktično sam uveo Malme u Ligu šampiona, a havlospevi na račun brzonogog ofanzivca pljušte sa svih strana! 

Jedan od ljudi koji su insistirali na njegovom dovođenju bio je Danijel Anderson. Sportski direktor Malmeao "otvorio" se za Birmančevića i dao 1.000.000 evra. Ispostaviće se kasnije, jedna od najvećih "krađa" u Evropi. 

Foto: Starsportphoto

- Pre meča sa Ludogorecom mi je prišao i rekao: „Direktore, lako je, fudbal je lak" - ispričao je Anderson posle revanša sa Ludogorecom. 

Danski reprezentativac Andres Kristensen bio je oduševljen izdanjem u Razgradu, ali stubu Malmea ponestalo je rečima kojima bi hvalio Birmančevića. 

- Čim je došao, videli smo da je drugačiji. Ubrzava kad mu je lopta u nogama, direktno napada protivnika. Puca iz svih pozicija. Dugo nismo imali takvog fudbalera. Savršeno se uklopio. Kad bi svi na terenu igrali isto, fudbal bi bio dosadan, ali Veljko donosi razliku i kako vreme odmiče sve je bolji. Valja imati na umu da mu je Malme prvi inostrani klub u karijeri, da je morao da uči engleski, ali je definitivno poseban fubdaler. Sjajno pojačanje - rekao je Kristensen. 

Foto: printscreen

Ni trener Malmea Jon Dal Tomason nije odoleo da pohvali svog pulena. 

- Zaista je poseban. Birmančević poseduje instinkt za davanje golova. Svaki klub na svetu bi poželeo igrača koji trese mreže. A Veljko baš to radi. Dopada mu se život u Malmeu. Tek je stigao, navikava se polako na nas, u prvih mesec dana bilo mu je očigledno teško da prihvati novi stil fudbala, novog trenera i drugačije zahteve na treninzima, međutim, sad se sa svim nosi lagano - objašnjava Jon Dal Tomason. 

 U potpis Veljka Birmančevića je uložio 1.000.000. Procene stručnjaka je da bi, nastavi li ovako, vrlo brzo mogao da dostigne cenu od 10.000.000 evra. Dakle, ako se na procenu doda 20.000.000 koliko je Malme dobio zbog ulaska u Ligu šampiona, Birmančević će šampionu Švedske doneti 30.000.000 evra!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija