• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.08.2021

22:51

ISTORIJSKA BLAMAŽA HRVATA USRED ZAGREBA! Šerif PONIZIO Dinamo i otišao u Ligu šampiona!

Starsportphoto

Fudbal

ISTORIJSKA BLAMAŽA HRVATA USRED ZAGREBA! Šerif PONIZIO Dinamo i otišao u Ligu šampiona!

Podeli vest

Nakon Tiraspoljskih 3:0, Šerif je odoleo Dinamu u Zagrebu 0:0 i plasirao se u grupnu fazu Lige šampiona

Istorija u Zagrebu, dve istorije u Zagrebu! Dinamo će dugo pamtiti ovakvu blamažu, hrvatski šampione je nakon vrhunske takmičarske godine za nama polufinala Lige Evopre imao najviše moguće ambicije, ali je Šerif usred Hrvatske zadao fatalan udarac četi Damira Krznara. Sa druge strane, Moldavija će po prvi put imati svog predstavnika u grupnoj fazi Lige šampiona, budući da je na Maksimiru posle 90 minuta bilo 0:0!

Foto: Reuters/Antonio Bronić

Bajkovito leto za Moldaviju, Tiraspolj i Šerif! Moldavci su redom rušili favorite, sprečili balkanski derbi pošto su savladali u dvomeču Crvenu zvezdu. Bili su prežaljeni pred duel sa Dinamom, ali su u svom domu srušili hrvatskog šampiona sa 3:0, a potom preživeli Maksimir i ušli među evropsku elitu. 

Šerif je ponovo bio ravnoparavan rival sa Dinamom, jeste hrvatski predstavnik mnogo više imao loptu u posedu, pretio u mnogo navrata, ali ni Moldavci se nisu povukli. Atanasidis je branio sve, a visoki vezista Dimitros Kolovos odigrao još jednu "doktorsku" utakmicu! 

Foto: Starsportphoto

Jurij Vernidub ponovo je nadmudrio Krznara, Šerif je ponovo pokazao da je neko ozbiljno selektirao tim i napravio pravu fudbalsku vojsku protiv koje neće biti lako nikome u grupnoj fazi. Klubovi iz Lige šampiona biće u prilici da dožive nesvakidašnje gostovanje u Pridnestrovlju, nepriznatoj državi koja se 1990. godine otcepila od Moldavije.

Pretio je Dinamo u većem delu meča, Bruno Petković je bio najviše puta u prilici da savlada Atanasidisa, ali je grčki golman bio nesavladiv. Sa druge strane, u 93. minutu mogao je Traore da dodatno ponizi Hrvate i savlada Livakovića, ali je golman reprezentacije bio na visini zadatka i sačuvao obraz svom timu. 

Foto: Reuters

Pored Šerifa, večeras je svoje mesto u Ligi šampiona obezbezdio Salcburg, dok se na meču Monaka i Šahtjora igraju produžeci!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 2 godine

Lane je na fin način rekao da ova vlast i država nisu na nivou sistema vrednosti i da je polusvet prevladao...

smeshni ste

pre 2 godine

vazno da nas nije ponizio u sred beograda

NEBOJŠA

pre 2 godine

маааа јесу то оне усташице што су се спрдсли са звездом после испадања од шерифа,са два апсолутно не регуларна гола ???а они попили три у само једној утакмици .да смо се састли испратили би их са два пута по три ''лака комата''хахаха.ал0 биће шансе и у купу европе,ако бог да !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija