• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2021

09:22

RONALDO OČAJAN! PSŽ ga neće, on neće Juve, a Siti...

Fudbal

RONALDO OČAJAN! PSŽ ga neće, on neće Juve, a Siti...

Podeli vest

Kristijano Ronaldo sada po svaku cenu želi da ode iz Juventusa, međutim izgleda da neće imati gde

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo izašao je ranije sa poslednjeg treninga pošto je povredio ruku u sredu. Odmah su krenule priče, ali Portugalac će biti pregledan uoči prvenstvene utakmice protiv Empolija u subotu i tada će biti procenjeno da li će moći da igra.

Foto: reuters

 

Prelazni rok traje do kraja avgusta, a iako je bilo priče, čak i želje ljubitelja fudbala širom sveta, Pari Sen Žermen ne namerava da dovede Portugalca.

U Torino je stigao Ronaldov agent Žorž Mendeš, koji svom klijentu pokušava da nađe novi klub.

Kako navodi Fabricio Romano, pregovori sa Mančester sitijem su počeli, ali ne idu u pravom smeru.

Siti nema nameru da Juventusu isplati 30.000.000 evra, pa izgleda da Ronaldo neće moći da mrdne!

Još jedna bitna činjenica je da Pep Gvardiola ne želi da se liši usluga Gabrijela Žezusa, kojeg bi Juve najviše volelo! Vreme polako ističe, a prelazni rok se privodi kraju...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija