• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.08.2021

13:05

NEVERICA! Trener Kluža došao na stadion - NISU MU DALI DA UĐE! /VIDEO/

printscreen

Fudbal

NEVERICA! Trener Kluža došao na stadion - NISU MU DALI DA UĐE! /VIDEO/

Podeli vest

Crvena zvezda je obezbedila plasman u grupnu fazu Lige Evrope i tako poslala Kluž u Ligu konferencija, a onda je nastao haos u rumunskom klubu

Poraz Kluža od Crvene zvezde od ukupnih 6:1 u dvomeču napravio je pravu pometnju u rumunskom klubu.

Neposredno posle meča uprava Kluža otpustila je trenera Marijuša Šumudiku, ali on nije bio obavešten te je na konferenciji za medije pričao već o sledećem susretu u prvenstvu za vikend. Dok je on to pričao, stigla je vest o njegovoj smeni.

 

 

- Potvrđeno je, Marijuš Šumudika i ceo stručni štab dobili su otkaz u Klužu. Nelutu Varga (vlasnik kluba) izjavio je da se svi ugovori raskidaju istog trenutka. Pregovori sa Danom Petreskuom su u završnoj fazi -  objavio je rumunski "DigiSport".

Takođe za to vreme, u svlačionici je došlo do tuče između jednog igrača i člana stručnog štaba!

Toliko dešavanja u šampionu Rumunije da će biti prava umetnost da se iz svega iščupaju i na pravi nači spasu sezonu!

Podsetimo, posle meča, svi mediji u Rumuniji objavili su da je Varga smenio trenera Marijuša Šumudiku, sve njegovove pomoćnike, a čak i predsednika Marijana Kopilua.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija