• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2021

16:34

LEGENDA PARTIZANA PRVI PUT KAO TRENER NAPADA ZVEZDU! Ilić hvalio Stankovića, ali imao jasnu poruku! IDEMO NA POBEDU!

Starsportphoto

Fudbal

LEGENDA PARTIZANA PRVI PUT KAO TRENER NAPADA ZVEZDU! Ilić hvalio Stankovića, ali imao jasnu poruku! IDEMO NA POBEDU!

Podeli vest

U nedelju će fudbaleri Čukaričkog odmeriti snage sa Crvenom zvezdom u 18.55 na Banovom brdu

Trenerski debi Saše Ilića na klupi Čukaričkog, prošao je sjajno! Slavio je beogradski tim u Kragujevcu, a veliki test za mladog trenera biće sutrašnji susret sa Crvenom zvezdom.

- Znamo ko nam je rival, ne treba trošiti mnogo reči o kvalitetima Zvezde. Krenuli su vrlo dobru u sezonu, izborili plasman u grupnu fazu Lige Evrope, odigrali vrlo dobro oba meča protiv Kluža... Nisu se štedeli ni u revanšu, slavili su i u Rumuniji, sigurno sa velikom dozom samopouzdanja stižu na Banovo brdo. Isto važi i za nas posle pobede u Kragujevcu, svi preduslovi za kvalitetan meč su tu. Na nama je da se suprotstavimo velikom rivalu, da iskoristimo svaku priliku koja nam se ukaže. Čukarički nije klub koji će se braniti protiv bilo koga, pa ni protiv Zvezde. Svakako ćemo ići na pobedu, ali ovo je samo jedan meč, biće ih još mnogo do kraja prvenstva, svaki je jednako bitan - rekao je Ilić i dodao:

Foto: Starsportphoto

 

- Nismo imali mnogo vremena za pripremu utakmice, odradili smo tek nekoliko treninga sa ekipom pred taj duel. Momci su pokazali karakter, ispunili su zadatke koje su dobili pred meč, na kraju smo ostvarili važnu pobedu. Nije lako igrati u Kragujevcu, pred publikom koja uvek daje veliku podršku domaćem timu. Mnogi će tamo gubiti bodove, pa je ova pobeda zbog toga još značajnija. Sve ono što sam znao o Čukaričkom, sada sam imao priliku da se na licu mesta uverim u to. Stvari u klubu odlično funkcionišu, na meni i mom stručnom štabu je da samo razmišljamo o treninzima i utakmicama. Tačno se zna ko šta radi i ovo je model po kojem jedan fudbalski klub u Srbiji treba da funkcioniše.

Čukarički će, kao i prethodna kola, sutrašnji duel dočekati uz značajne kadrovske probleme, jer su još uvek van stroja Darko Puškarić i Miladin Stevanović, dok je Srđan Mijailović rovit.

Foto: Starsportphoto©

 

- Nećemo žuriti sa njihovim povratkom u tim, tek kad budu maksimalno spremni, tada će na teren. I nama će dobro doći pauza, između ostalog i zbog činjenice da će ti momci dobiti još vremena da se oporave. Od ogromne su važnosti za ekipu, ne samo zbog igračkih kvaliteta.

Na klupi crveno-belih će biti veliki Ilićev rival iz igračkih dana Dejan Stanković.

- Sada smo u drugačijim ulogama, Dejan je već postigao zavidne rezultate, čestitam mu i na plasmanu u grupnu fazu Lige Evrope. Bili smo veliki rivali na terenu, sada ćemo to biti i na klupama naših timova. Velika je stvar za srpski fudbal mogućnost da imamo dva predstavnika u Ligi šampiona, a ukupno pet u Evropi. Želim mnogo uspeha Crvenoj zvezdi i Partizanu na međunarodnoj sceni - kazao je strateg Čukaričkog.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija