• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.08.2021

13:06 >> 13:42

ZA MENE JE ZVEZDA - REAL MADRID! Reprezentativac Austrije PONOVO kupio DELIJE!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZA MENE JE ZVEZDA - REAL MADRID! Reprezentativac Austrije PONOVO kupio DELIJE!

Podeli vest

Austrijski fudbalski reprezentativac srpskog porekla Aleksandar Dragović, rekao je da ga mnogi ljudi ne razumeju, ali da je za njega Crvena Zvezda kao Real Madrid

Defanzivac Crvene zveze, Aleksandar Dragović po ko zna koji put istkao je koliko voli i ceni klub!

- Taj dres, navijači, znače mi ekstremno mnogo. Beskonačno sam ponosan što mogu da igram za taj klub -  poručio je Dragović u intervjuu za bečki dnevnik "Hojte".

Foto: Starsportphoto

 



Na pitanje da li se u Beogradu smatra strancem, on je kazao "delimično".

- Ne znam savršeno srpski, pošto mi je maternji nemački. Primeti se da nisam rođeni Srbin! Moj deda  živi u Austriji, ali je tu kod svake utakmice koju Zvezda igra kod kuće - dodao je Dragović, rekavši da je dedi "zabranio" da dolazi u dresu sa njegovim imenom.

Foto: Starsportphoto

 



Osvrnuvši se na svoju karijeru u Nemačkoj, rekao je da mu je draže da igra u slabijoj ligi redovno, nego da zvezde gleda sa klupe.

- U Leverkuzenu tokom pet godina nisam nikada imao to poštovanje koje uživam sada u Beogradu. Sada sam priznat -  podvukao je Dragović.

Foto: Starsportphoto

 



Upitan kako se osećao kao fudbalska zvezda, rekao je da mu vrednost na tržištu ništa ne znači.

- Neko može koštati 100 miliona evra i pored toga mogu odigrati bolju utakmicu. Levandovski je sa Poljskom protiv nas (reprezentacije Austrije) uspeo da izbori samo 0:0. Fudbal je tako izjednačen da često odlučuju detalji - kazao je Dragović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija