• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2021

22:09

MBAPE ĆE IGRATI U REALU! Benzema PROVOCIRAO Pari Sen Žermen!

tanjug/ap

Fudbal

MBAPE ĆE IGRATI U REALU! Benzema PROVOCIRAO Pari Sen Žermen!

Podeli vest

Francuski fudbaler Karim Benzema ponovo je podigrao prašinu zbog Kilijana Mbapea

Odjeknule su dva transfer bombe ovog leta, a čekala se i treća. Ipak, poslednjeg dana zbog loše komunikacije između čenika Real Madrida i Pari Sen Žermena, Kilijan Mbape se nije preselio u Španiju. 

Iako je svima u Parizu bilo jasno da Francuz želi u Madrid, a i da su Blankosi spremni debelo da plate za njega do transfera nije došlo. 

Budući da je prelazni rok gotov, jasno je da će Mbape do januara igrati u Pari Sen Žermenu, ali je na okupljanju Francuske Karim Benzema ponovo podigao prašinu svojim izjavama. 

Foto: reuters

- Mbape i ja se odlično razumemo i na terenu i van njega. Jasno je da bih želeo da igramo zajedno u Realu, najboljem klubu na svetu, ali morate da poštujete PSŽ. Uveren sam da će jednog dana zaigrati u Madridu na ovaj ili onaj način - rekao je Benzema. 

Sigurno da je Francuz aludirao na činjenicu da Mbapeu 30. juna naredne godine ističe ugovor, te da je on već u januaru u mogućnosti da pregovara sa budućim klubom, a po svemu sudeći to je biti Real!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija