• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.09.2021

09:56

KRIMINALCI... ETO VAM... Bivši golman opleo bez dlake na jeziku po Savezu BiH!

reuters

Fudbal

KRIMINALCI... ETO VAM... Bivši golman opleo bez dlake na jeziku po Savezu BiH!

Podeli vest

Bivši golman reprezentacije Bosne i Hercegovine Asmir Begović žestoko je udario po tamošnjem Savezu

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovina pobedila je Kuvajt (1:0) u prijateljskoj utakmici pred praznim tribinama u Zenici. 

Bila je ovo prva pobeda BiH posle 14 mečeva, još od 2019. godine, a Asmir Begović, koji je dugo ratovao sa Fudbalskim savezom BiH, opet se oglasio i to bez dlake na jeziku.

Komentarišući sablasno tribine, optužio je Vica Zeljkovića, Zvjezdana Misimovića i Ivajla Peteva da su zapravo kriminalci.

- Predvođeni kriminalcima: Vico, Miske, Petev, grupa menadžera... Umesto da budemo fudbalski tim koji ujedinjuje državu, postali smo eBay stranica za punjenje džepova kriminalaca. Eto vam... - napisao je nekadašnji golman reprezentacije BiH.

 

 

Golman iz Trebinja nastupio je 63 puta za "zmajeve", a poslednji put na spisku je bio u novembru 2020. godine kada je selektor bio Dušan Bajević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija