• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.09.2021

23:01

TZV. KOSOVO U NADOKNADI SLOMILO GRČKU! Španci deklasirali Gruziju, Nemci UNIŠTILI Jermeniju! Kiks Italijana, SRAMANO IZVEDEN PENAL Žoržinja! /VIDEO/

Tanjug

Fudbal

TZV. KOSOVO U NADOKNADI SLOMILO GRČKU! Španci deklasirali Gruziju, Nemci UNIŠTILI Jermeniju! Kiks Italijana, SRAMANO IZVEDEN PENAL Žoržinja! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Grčke bila je pred pobedom u Prištini nad tzv. reprezentacijom Kosova, ali je došao do 1:1 u grupi B kvalifikacija za Svetsko prvenstvo pošto su postigli izjednačujući gol u 92. minutu

Prvi pogodak na nmeču tzv. Kosova i Grčke je postignut u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena kada je Duvikasa bio precizan, ali Grci nisu bili koncentrisani do kraja, pa si primili gol koji je postigao Vedad Murići u samom finišu meča!

Foto: Tanjug

 

U istoj grupi, Španija je trijumfovala protiv Gruzije na svom terenu od 4:0! Hoze Gaja je bio strelac u 14. minutu, Karlos Soler je postigao drugi gol u dve utakmice nakon što mu je Ljorente asistirao u 25. minutu. Feran Tores četiri minuta pre kraja prvog dela donosi i 3:0. Pablo Sarabija je posle dodavanja Fornalsa povisio i na 4:0.

Nemci deklasirali sa 6:0  Jermeniju. Gnabri je sa dva gola u prvih 15 minuta najavio katastrofu  domaćina. Nastavio je Marko Rojs u 35, d abi Timo Verner u poslednjem minutu poluvremena izbacio poker na sto. Jonas Hofman povisio na 5:0. Šesti gol bio je delo  Karima Adejemija, koji je u nadoknadi iskoristio pas Virca!

Italija je drugi meč u nizu odigrala nerešeno, ovoga puta na gostovanju Švajcarskoj (0:0). Napadali su "azuri", čak su imali i priliku da sa bele tačke u 53. minutu povedu nakon što je Rodrigez srušio Insinjea u kaznenom prostoru, ali je Žoržinjo katastrofalno izveo penal!

REZULTATI

Belgija - Češka 3:0 (2:0)

(Lukaku 8, Azar 41, Salemakers 65)

Nemačka - Jermenija 6:0 (4:0)

(Gnabri 6, 15, Rojs 35, Verner 45, Hofman 52, Adejemi 90+1)

TZV. Kosovo - Grčka 1:1 (0:1)

(Murići 90+2 - Duvikas 45+2)

Rumunija - Lihtenštajn 2:0 (2:0)

(Toska 11, Manea 18)

San Marino - Poljska 1:7 (0:4)

(Nani 48 - Levandovski 5, 21, Sviderski 16, Lineti 44, Buksa 67, 90+2, 90+4)

Španija - Gruzija 4:0 (3:0)

(Gaja 14, Soler 25, Tores 41, Sarabija 63)

Švajcarska - Italija 0:0

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija