• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.09.2021

08:38

ARGENTINCI NEOBAVEŠTENI! Mi smo žrtve! Osobe bez maski su izašle na teren...

reuters

Fudbal

ARGENTINCI NEOBAVEŠTENI! Mi smo žrtve! Osobe bez maski su izašle na teren...

Podeli vest

Utakmica između Brazila i Argentine u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo prekinuta je tokom prvih pet minuta posle reakcije policije i zdravstvenih vlasti izazvane kršenjem kovid protokola četvorice reprezentativaca gostujuće selekcije

Brazilci tvrde da su Đovani Lo Selso, Kristijan Romero, Emilijano Martinez i njegov imenjak Buendija doputovali su u Brazil, a da prethodno nisu odradili obavezan karantin po dolasku iz Engleske, jedne od zemalja koja se nalazi na crvenoj listi. 

Brazilski fudbalski savez se oglasio i poručio da nema nikakve veze sa reakcijom vlasti, dok selektor Argentine Lionel Skaloni tvrdi da u taboru njegove reprezentacije nisu bili obavešteni o pravilima protokola.

Foto: reuters

 

- Tužan sam i ne želim nikoga da krivim za ovo. Trebalo je ovo da bude žurka za sve, a završilo se ovako. Ne znam koje reči da upotrebim. Moram da stanem u odbranu svojih igrača. Nijednog trenutka nismo obavešteni da oni ne mogu da igraju. Delegati Konmebola su nam rekle da uđemo u svlačionicu.Objasnite Argentini šta se dogodilo. Mi smo žrtve, želeli smo da igramo, Brazil je želeo da igra - rekao je Skaloni.


Ni predsedniku argentinskog fudbalskog Saveza Klaudiju Tapiji  ništa nije bilo jasno.

- Sve smo ispoštovali. Žalosno je za fudbal ovo što doživljavamo. Na teren su izašle četiri osobe bez zaštitnih maski da nas obaveste o nečemu što ne znamo. Želeli su da prekinu meč iz razloga koje ne znamo. Kada se utakmica prekine zbog spoljnih faktora koje ne znamo, ona mora biti suspendovana - kazao je Tapija i dodao:

Foto: reuters

 

- Čini mi se da ovde ne možemo da govorimo o lažima ili bilo čemu drugom. Zdravstvene vlasti svake zemlje odobravaju protokol koji je na snazi i funkcioniše između deset federacija. Mi smo ga se pridržavali. Čak smo igrače doveli u čarterima, vodeći računa maksimalno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija