• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.09.2021

13:06

IRCI PRETE ORLOVIMA PRED MEČ U DABLINU! Možemo i moramo da pobedimo Srbiju!

reuters

Fudbal

IRCI PRETE ORLOVIMA PRED MEČ U DABLINU! Možemo i moramo da pobedimo Srbiju!

Podeli vest

Reprezentacija Irske dočekaće Srbiju u 5. kolu grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo (utorak, 20.45)

Biće domaćini oslabljeni, kapiten Šejmus Kolmen neće moći da igra na meču u Dablinu, ali Irci ne odustaju, veruju da mogu da pobede "orlove".

Defanzivac Evertona napustio je treninge nacionalnog tima, a umesto njega pozvan je saigrač Aleksandra Mitrovića iz Fulama, Sajrus Kristi.

Džoš Kalen uveren je da njegova ekipa ima snage u utorak da pobedi Srbiju. Irci posle četiri odigrane utakmice imaju jedan bod, posle 1:1 sa Azerbejdžanom.

Foto: reuters

 

- Moramo da pobedimo. 0Uvereni smo da to možemo da uradimo. Odgovornost za loše rezultate leži na nama igračima. Lako je razgovarati i reći da možemo ovo, možemo ono, ali sve se svodi na urađeno na terenu i tu odgovornost moramo da preuzmemo i kao tim, i kao igrači -  poručio je Kalen.

Irci posle četiri meča imaju samo bod, a sve je moglo da bude drugačije da Kristijano Ronaldo u finišu utakmice sa Portugalom nije postigao dva gola i veliki preokret.

- Nikad nije gotovo dok se ne završi. Sve što možemo da učinimo je da pokušamo da pobedimo u svakoj utakmici. Naš potpuni fokus sada je na osvajanju tri boda u utorak uveče i to je jedino važno. Verujem u karakter i sposobnost našeg tima. Moramo da nastavimo naporno da radimo i da verujemo u sebe.

Foto: reuters

 

Ostrvljani su u poslednjih 16 utakmica u svim takmičenjima upisali samo jednu pobedu – protiv Andore (4:1) u prijateljskom duelu odigranom u junu.

Utakmica u Dablinu na programu je u utorak u 20:45 časova u Dablinu (Nova S). Srbija i Portugalija su vodeći u grupi A sa po deset bodova, Luksemburg ima šest, a Irska i Azerbejdžan po jedan.

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija