• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.09.2021

15:05

UKRAJINAC U SUPERLIGI! Jevgenij Pavlov novi fudbaler Radničkog iz Niša!

Starsportphoto

Fudbal

UKRAJINAC U SUPERLIGI! Jevgenij Pavlov novi fudbaler Radničkog iz Niša!

Podeli vest

Ukrajinski napadač Jevgenij Pavlov novi je fudbaler Radničkog iz Niša

Pavlov ima 30 godina, u karijeri je igrao u ukrajinskoj, ruskoj, mađarskoj i grčkoj ligi, a u Srbiji je nastupao za Mladost iz Lučana i Radnik iz Surdulice

Znam da je Radnički klub sa bogatom istorijom, da je jedan od najznačajnijih klubova u Srbiji i zadovoljstvo mi je što ću braniti njegove boje. Poznajem kvalitet Superlige i smatram da je Radničkom mestu u njenom vrhu - rekao je Pavlov.

 

 


Ukrajinac će priliku da debituje u dresu Radničkog imati u nedelju, od 16.55 sati, kada Radnički dočekuje Voždovac u osmom kolu Superlige Srbije.

 

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija