• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2021

16:12

VLAHOVIĆEVA NEDELJA IZ SNOVA! Golčina u dresu REPREZENTACIJE, a onda NOVI UGOVOR!

Fudbal

VLAHOVIĆEVA NEDELJA IZ SNOVA! Golčina u dresu REPREZENTACIJE, a onda NOVI UGOVOR!

Podeli vest

Predsednik Fjorentine Roko Komiso rekao je danas da nije iznenađen što je fudbaler Dušan Vlahović odlučio da ostane u klubu i izrazio nadu da će srpski reprezentativac produžiti ugovor

Srpski napadač bio je jedan od traženijih igrača na svetu, evropski velikani su se otimali  za njega od prvog d poslednjeg dana ugovora, ali je Fiorentina uspela da odoli svim napadima i ponudama za Vlahovića i sačuva najboljeg igrača iz prethodne sezone.

Spekulisalo se da će otići, brojni mediji su preneli da je njegov transfer u Atletiko Madrid gotova stvar, ali je 21-godišnji fudbaler ipak odlučio da ostane u Firenci. Sezonu je počeo jednim golom u dve prvenstvene utakmice i sa dva pogotka u prvom kolu Kupa Italije i tako nastavio sjajan golgeterski niz iz prošle godine. 

Vlahović je uz Milenkovića bio najzaslužniji što Viola nije ispala iz Serije A u sezoni iza nas pošto je sa 21 golom predvodio svoj tim ka sigurnoj sredini tabele i tako pridobio pažnju velikog brojka klubova. 

Foto: Tanjug

Fiorentina je danas zvanično otvorila novi trening centar, a predsednik kluba Komiso je rekao da nije iznenađen odlukom Vlahovića.

- Ne, ja mislim da on želi da ostane i nadam se da će produžiti ugovor. Videćemo kada se vrati, nadam se da će igrati večeras (za reprezentaciju Srbije) - rekao je Komiso, preneli su italijanski mediji.

Reprezentacija Srbije igra večeras od 20.45 u Dablinu protiv Irske, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine. Vlahović je protiv Katara igrao od prvog minuta i postigao jedan gol, ali se protiv Luksemburga u Beogradu nije upisao u strelce. Ipak, drugi igrač Fiorentine Nikola Milenković bio je strelac u pobedi Orlova od 4:1!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija