• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2021

18:10

NOVA BRUKA ORLIĆA! Srbiji PENAL nije dovoljan da pobedi...

Starsportphoto©

Fudbal

NOVA BRUKA ORLIĆA! Srbiji PENAL nije dovoljan da pobedi...

Podeli vest

Mladi fudbaleri Srbije odigrali su bez golova sa Makedoncima 0:0 u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo

Kvalifikacije tek što su počele, a Orlićima su ostale samo teoretske šanse da se plasiraju na Evropsko prvenstvo... Katastrofalna serija mlade reprezentacije se nastavlja, a kako sada stvari stoje četa Zvonka Živkovića se neće naći ni na drugoj uzastopnoj kontinentalnoj smotri. 

Nakon poraza od Ukrajine kod kuće, Srbija je imala šansu da iskoristi kiks Francuske, pobedi u Ohridu i vrati se u trku za prvo mesto, ali od toga neće biti ništa. Orlići nisu uspeli da sruše Makedonce i sada posle dva kola imaju svega jedan "mršav" bod - 0:0. 

Foto: Starsportphoto

Tragičar Srbije je Slobodan Tedić koji nije uspeo sa penala da donese pobedu našem timu, dok je heroj Makedonaca David Denkovski koji je u 34. minutu skinuo penal napadaču Mančester sitija. 

Orlići su bili bolji rival, pretili iz svih pozicija, ali gola nije bilo, a u finišu je umalo stigla kazna za Zvonka Živkovića. Ipak, Miloš Gordić je sa dve intervencije sačuvao obraz Srbiji.

Srbija u oktobru prvo gostuje u Jermeniji (7.10), a potom dočekuju Francusku (12.10). 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija