• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2021

08:44

PAVLOVIĆ ZANEMEO POSLE AUTOGOLA! Neverovatno! Šta reći?

Tanjug

Fudbal

PAVLOVIĆ ZANEMEO POSLE AUTOGOLA! Neverovatno! Šta reći?

Podeli vest

Srpski reprezentativci Strahinja Pavlović analizirao je meč protiv Irske u Dablinu nakon šokantnog remija 1:1

Vodila je Srbija, bila nadomak pobede, ali je nakon nesrećnog autogola u finišu meča ostala bez pobede i zakomplikovala borbu za polasman na Svetsko prvenstvo

- Teško je bilo šta reći posle ovakve utakmice. Kada ne uzmete tri boda koja ste igrom zaslužili. Ovo ništa ne menja, moramo sve utakmice da pobedimo do kraja ako želimo da se plasiramo na Mundijal - kazao je Pavlović.

Foto: reuters

 

Portugal sada ima dva boda više od Srbije tri kola pre kraja, uz duel u Lisabonu.

- Cilj ostaje isti, sve ostaje isto.

Igrao se 87. minutu kad je ostrvska selekcija izjednačila. Častili su ih Srbi. Rezervista Kalum Robinson je ubacio loptu pred naš kazneni prostor, a posle gužve u petercu je opasnost probao da raščisti Sergej Milinković Savić. Na našu nesreću nespretno je pogodio Nikolu Milenkovića, a od Blekijevih leđa bubamara je završila u mreži.

Foto: Tanjug/AP

 

- Neverovatno. Šta reći? Nisam skoro video, ali dešava se. Svakakve stvari se događaju u fudbalu. Moramo da nastavimo dalje i da zaboravimo ovaj meč kao što smo prethodne.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija