• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2021

18:49

RONALDO PLESAO PO OLD TRAFORDU! Arsenal osetio SLAST POBEDE!

Tanjug/AP

Fudbal

RONALDO PLESAO PO OLD TRAFORDU! Arsenal osetio SLAST POBEDE!

Podeli vest

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su danas na svom terenu ekipu Njukasla sa ubedljivih 4:1, u utakmici četvrtog kola Premijer lige

Meč je obeležio povratak Kristijana Ronalda na Old Traford, a Portugalac je novi debi za Junajted ulepšao sa dva pogotka.

Prvi je postigao u poslednjim sekundama prvog poluvremena kada je natrčao na odbijenu loptu, da bi nakon što je Havijer Mankiljo izjednačio u 56. minutu, Portugalac doneo novo vođstvo svom klubu u 62. minutu.

Foto: Tanjug/AP

Pobedu Junajteda potvrdili su Bruno Fernandeš u 80. i Džesi Lingard u 92. minutu. Asistent kod oba pogotka bio je Pol Pogba.

Fudbaleri Mančester Sitija pobedili su u gostima Lester sa 1:0, a jedini gol na meču postigao je Bernardo Silva u 62. minutu. Siti je drugi na tabeli sa devet bodova, dok je Lester deveti sa šest poena.

Minimalnim rezultatom slavio je i Arsenal na svom terenu protiv Noriča. Pobednički gol postigao je Pjer Emerik Obemajang u 66. minutu.

Foto: Tanjug/AP

Arsenal je, posle tri poraza, upisao prvu pobedu u novoj sezoni i sa ova tri boda zauzima 16. poziciju na tabeli, dok je Norič poslednji bez bodova.

Vulverhempton je u gostima pobedio Votford sa 2:0. Prvo je Francisko Sieralta postigao autogol u 74, da bi konačan rezultat postavio Hičan Hvang u 83. minutu. Novi trijumf, treći ove sezone, upisao je Brajton na gostovanju Brentfordu 1:0, a na meču Sautemptona i Vest Hema nije bilo pogodaka. 

 

PREMIJER LIGA – 4. KOLO

Subota

Kristal Palas - Totenhem 3:0 (0:0)
Zaha 75 penal, Eduar 84, 90+3

Arsenal - Norič 1:0 (0:0)
Obamejang 66

Brentford - Brajton 0:1 (0:0)
Trosar 90

Lester - Mančester Siti 0:1 (0:0)
Bernardo Silva 62

Mančester junajte - Njukasl 4:1 (1:0)
Ronaldo 45+2, 62, Fernandeš 80, Lingard 90+2 - Mankiljo 56

Sautempton - Vest Hem 0:0

Votford - Vulverhempton 0:1 (0:0)
Sijeralta 74ag, Hvang 83

18.30 Čelsi - Aston Vila 

Nedelja

17.30 Lids - Liverpul 

Ponedeljak

21.00 Everton - Barnli 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija