• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2021

23:46

NOVI REKORD KRISTIJANA RONALDA! Najviše nastupa u ISTORIJI Lige šampiona!

Tanjug/AP

Fudbal

NOVI REKORD KRISTIJANA RONALDA! Najviše nastupa u ISTORIJI Lige šampiona!

Podeli vest

Fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo izjednačio je večeras rekord španskog golmana Ikera Kasiljasa po broju nastupa u Ligi šampiona

Mančester junajted se večeras pošteno obrukao u Bernu budući da je skupoceni tim engelskog velikana poražen u prvom kolu grupne faze Lige šampiona sa 2:1 (0:1).

Ronaldo je večeras, u porazu svog tima postigao jedan gol, ali je mnogo bitnije što je ispisao novu stranicu fudbalske istorije i odigrao svoj 177. meč u Ligi šampiona, čime se izjednačio sa Ikerom Kasiljasom po broju nastupa u elitnom takmičenju.

Foto: Tanjug/AP

Portugalac je na svom 177. nastupu u najjačem evropskom takmičenju postigao 135. gol, a iza Ronalda i Kasiljasa, nalaze se Ćavi Ernandes (151 utakmica), Lionel Mesi (149), Raul (142) i Rajan Gigs (141).

Ukoliko ga povrede zaobiđu Ronaldo će do kraja grupne faze odigrati još pet utakmica i tako preteći legendarnog španskog golmana!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija