• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2021

11:56

POKETINO ODBRUSIO MESIJU! Trener donosi odluke! Nema problema!

tanjug/ap

Fudbal

POKETINO ODBRUSIO MESIJU! Trener donosi odluke! Nema problema!

Podeli vest

Lionel Mesi nije dočekao na terenu kraj meča šestog kola francuske Lige 1 između Pari Sen Žermena i Liona (2:1)

Maurisio Poketino je izveo Argentinca iz igre, a ceo svet je video besnu reakciju Argentinca koji nije mogao da sakrije da je ljut na trenera. 

PSŽ je došao do pobede tek u 93. minutu, a bio je to već treći meč Mesija u dresu novog kluba i još nije zatresao mrežu.

- Svi znaju da imamo mnogo sjajnih igrača i da imamo 35 fudbalera. Imamo mnogo izbora na dan meča i tokom utakmice. Nekad su odluke pozitivne ili ne, ali zbog toga su treneri tu pored terena, da odlučuju. Mogu da zadovoljim ljude ili ne. Pitao sam ga kako je i rekao je da je u redu, nema problema - rekao je Maurisio Poketino.

Foto: tanjug/ap

Lionel Mesi već nezadovoljan u Parizu

PSŽ vodi na tabeli Lige 1 sa svih šest pobeda.

- Prmili smo gol u drugom poluvremenu i morali smo da pokažemo karakter. Pokušavamo mnogo stvari, radimo na treningu to ali teško je jer su utakmice na svaka tri dana i prioritet je da se igrači oporave. Možemo samo da gledamo snimke. To nije izgovor i moramo da napredujemo - dodao je trener "svetaca".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17