• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.09.2021

13:06

Rajevac u Gani za 38.000 evra mesečno!

ap photo

Fudbal

Rajevac u Gani za 38.000 evra mesečno!

Podeli vest

Milovan Rajevac potpisao je dvogodišnji ugovor sa Fudbalskim savezom Gane

Poznato je i koliko će srpski trener da zarađuje - 38.000 evra mesečno, preneli su tamošnji mediji.

Rajevac je dobio prednost ispred dobro poznatog Francuza Erva Renara, koji je bio prvi izbor tamošnjeg saveza.

Renar je pod ugovorom u Saudijskoj Arabiji, gde mesečno zarađuje 100.000 dolara, što je oko 85.000 evra, a toliko Gana nije želela da plati.

Srpskog stručnjaka izuzetno cene u ovoj afričkoj zemljin akon istorijskog rezultata na Mundijalu u Južnoj Africi, kada je Gana stigla do četvrtfinala, a tamo eliminisana od Urugvaja.

Foto: ap photo

Milovan Rajevac opet vodi Ganu

Rajevcu će asistirati bivši reprezentativac ove zemlje Oto Ado, pomoćni trener u Borusiji Dortmund. Srpski strateg je trenersku karijeru počeo 1989. godine u čačanskom Borcu.

Rajevac je trenersku karijeru počeo u čačanskom Borcu. Predvodio je potom Slobodu iz Užica, Železnik, bio asistent u Peking Guanu, v.d. na klupi Crvene zvezde, pomoćnik u Al Sadu. Radio je potom u Vojvodini, ponovo u Borcu, koji je vodio dok nije preuzeo Ganu.

Posle sjajne epizode na afričkom kontinentu, radio je u Al Ahliju, reprezentaciji Katara, Rudaru iz Velenja, kao i selekcijama Alžira i Tajlanda. Od 2019. godine je bio bez angažmana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija