• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2021

08:09

AGONIJA, BARSELONA BEZ POBEDE I GOLA 180 MINUTA U LŠ! Kuman kaže da nije sve crno!

AP/Photo

Fudbal

AGONIJA, BARSELONA BEZ POBEDE I GOLA 180 MINUTA U LŠ! Kuman kaže da nije sve crno!

Podeli vest

Barselona je doživela novi debakl u Ligi šampiona

U drugom kolu Lige šampiona ekipa Ronalda Kumana poražena je 3:0 kod Benfike.

Barselona nakon dva kola nije osvojila ni bod, ima gol razliku 0:6 te za 180 minuta nijednom nije šutirala u okvir gola protivnika.

Kuman je na udaru žestokih kritika, a pokušao je da objasni potop u Lisabonu.

Foto: reuetrs

 

- Igrali smo dobro dok nismo primili drugi gol. Ogromna je razlika u tome što su oni svoje šanse realizovali, a mi nismo. Imali smo četiri velike prilike - rekao je Kuman, pa nastavio:

- Teško je prihvatiti ovakav rezultat i mislim da on nije stvarni pokazatelj stanja na terenu. Moramo da budemo bolji u obrani, a neke ekipe su jednostavno fizički moćnije od nas i onda mi delujemo slabo i mekano na terenu. U fizičkom segmentu smo zaostajali, kao i u brzini. Moramo da igramo sa stilom, da držimo  loptu i stvaramo prilike. Tako smo i pokušavali, ali ako ne postigneš gol, ne možeš da pobediš.

Foto: reuetrs

 

Tvrdi da oseća da ima podršku igrača.

- Ne mogu ništa da kažem o svojoj budućnosti, jer ne znam kakav je stav uprave kluba. Nije u mojim rukama. Sva krivica je trenerova, ali u mnogim fazama utakmice smo delovali jako dobro. U fazi smo raznih promena. Nedostajalo nam je nekoliko igrača. Mislim da nije potrebno ponavljati što je problem.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija